واکنش نمایندگان به لغو عضویت ایران از کمیسیون مقام زن

روز چهارشنبه هفته گذشته با تلاش و فشارهای آمریکا و متحدانش، قطعنامه لغو عضویت ایران در کمیسیون مقام زن سازمان ملل به تصویب رسید که برخی از نمایندگان در فضای مجازی و در گفت‌وگو‌هایی نسبت به این موضوع واکنش نشان دادند که در این گزارش می‌خوانیم:

*قتل"راشل کوری" از مهمترین همکاری های آمریکا و اسرائیل در پاسداشت مقام زن!

مالک شریعتی نماینده تهران در توئیتی در واکنش به لغو عضویت ایران در کمیسیون مقام زن نوشت: آمریکا، اسرائیل و شرکا به حذف ایران از کمیسیون مقام زن سازمان ملل رای مثبت دادند.

اما پیش از این، مهمترین همکاری آمریکا و اسرائیل در پاسداشت! مقام زن، قتل خانم "راشل کوری" فعال آمریکایی صلح و حقوق بشر در سرزمین‌های اشغالی فلسطین، توسط بلدوزر صهیونیست‌ها بود.

*رکورد زنان زندانی در جهان به نام‌ آمریکا ثبت شده است

براساس این گزارش، علیرضا عباسی نماینده مردم کرج در این باره در فضای مجازی نوشت: درحالی که رکورد زنان زندانی در جهان به نام‌ آمریکا ثبت شده است،ولی ایالات متحده ریاکارانه مدعی حقوق و آزادی زنان است و فریبکارانه کشورهای مستقلی مثل ایران را به عدم وجود آزادی زنان متهم می کند!

" یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا إِنْ جَاءَکُمْ فَاسِقٌ بِنَبَإٍ فَتَبَیَّنُوا»

*لغو عضویت ایران در کمیسیون مقام زن سازمان ملل نقض آشکار حقوق بشر

همچنین فاطمه محمدبیگی نماینده مردم قزوین در توئیتی نوشت: لغو عضویت ایران در کمیسیون مقام زن سازمان ملل، نقض آشکار حقوق بشر و اعتبار زدایی از سازمان ملل و سایر نهادهای حقوق بشری است این درحالی است که آمریکا، انگلیس و فرانسه به عنوان مسببین این بدعت خطرناک و اقدام کاملاً سیاسی، مسئول بیشترین آمار نقض حقوق زنان و کودکان در جهان به شمار ‌می‌آیند.

*مسئله حقوق زنان ابزاری برای بازی‌های سیاسی کشورهای امپریالیستی است

فاطمه قاسم‌پور رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس نیز در این باره نوشت: حرکت بدعت‌گونه در پایان‌دادن به عضویت ایران در کمیسیون مقام زن، با فشار کشورهایی انجام شد که خود ید طولایی در نقض ظالمانه حقوق زنان دارند.

این اقدام، کمیسیون را در مسیری سیاست‌زده و معیوب وارد کرد و نشان داد مسئله حقوق زنان عملاً ابزاری برای بازی‌های سیاسی کشورهای امپریالیستی است.

واکنش نمایندگان به لغو عضویت ایران از کمیسیون مقام زن

*دنیای لیبرال دموکراسی بر وارونه نمایی و دروغ بنا شده است

زهرا شیخی نماینده مردم اصفهان و سخنگوی کمیسیون بهداشت هم در فضای مجازی نسبت به این موضوع واکنش نشان داد و نوشت: اینکه آمریکا به عنوان رکورددار زندانیان زن در جهان و بزرگترین ناقض حقوق زنان در دنیا، ایران را از کمیسیون مقام زن سازمان ملل حذف کند مسئله عجیبی نیست؛ وقتی بدانیم دنیای لیبرال دموکراسی بر وارونه نمایی و دروغ بنا شده است.

این تصمیم هم جزئی از جنگ ترکیبی علیه ملت ایران است.

علاوه بر این برخی از وکلای‌ ملت مجلس در گفت‌وگو‌هایی نسبت به لغو عضویت ایران از کمیسیون مقام زن سازمان ملل واکنش نشان دادند که در ادامه گزارش می‌خوانیم:

*لغو عضویت ایران از کمیسیون زن قطعه‌ای از پازل جنگ ترکیبی علیه مردم ایران است

حجت‌الاسلام سیدمحمدرضا میرتاج الدینی نماینده تبریز در واکنش به لغو عضویت ایران از کمیسیون مقام زن در سازمان ملل، گفت: لغو عضویت ایران از کمیسیون مقام زن قطعه ای از پازل جنگ ترکیبی علیه مردم ایران و انقلاب اسلامی است. برای وجدان های آزاد در دنیا روشن بوده که این لغو عضویت کار سیاسی است در جهان کشورهایی وجود دارد که حقوقی برای زنان قائل نیستند و این کمیسیون برای احقاق حقوق زنان این کشورها هیچ اقدامی نمی‌کند.

وی با بیان اینکه لغو عضویت ایران اقدام سیاسی است اظهار داشت: آمریکا همواره سیاست های دوگانه را دنبال می کند آنها اگر می خواهند از حقوق زنان ایران حمایت کنند باید عضویت ایران را حفظ می کردند تا از این طریق حمایت های خود را انجام دهند نه اینکه چنین محرومیتی ایجاد کنند. کشورهای مستقل با رای ممتنع و مخالف در مقابل چنین اقدامی ایستادگی کردند اما کشورهای دنبال روی آمریکا این حکم ظالمانه را صادر کردند.

* حذف ایران از کمیسیون مقام زن سازمان ملل یک اقدام باطل است

محمدحسن آصفری عضو کمیسیون شوراهای مجلس نیز ضمن محکومیت حذف ایران از کمیسیون مقام زن سازمان ملل، بیان کرد: ما شاهدیم که عربستان سعودی به عنوان عضو ناظر در کمیسیون زنان سازمان ملل حضور دارد در حالی که زنان در عربستان سعودی در مقایسه با جمهوری اسلامی از هیچ جایگاهی برخوردار نیستند و حتی از حداقل حقوق شهروندی نیز بی بهره هستند.

نماینده مردم اراک در مجلس با بیان اینکه حذف ایران از کمیسیون مقام زن سازمان ملل یک اقدام باطل است، اظهار کرد: این کمیسیون ابتدا باید تکلیف خود را با حقوق زنان در سطح جامعه بین‌المللی روشن کند. اینکه عربستان عضو ناظر در این کمیسیون است خودش جای تاسف دارد و نوعی پوزخند به حقوق زنان در دنیا به شمار می‌رود.

نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور، تصریح کرد: این رفتارها حاکی از بازی این مجامع بین المللی در زمین سیاست های آمریکایی و اروپایی است. این کشورها امروز باید پاسخگوی رفتارهای غلط خود باشند.

براساس این گزارش فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی نیز در بیانیه ای نسبت به لغو عضویت ایران از کمسیون مقام زن سازمان ملل واکنش نشان دادند.

 قطعنامه لغو حضور ایران در کمیسیون مقام زن سازمان ملل با 29 رأی موافق، 8 رأی مخالف و 16 رأی ممتنع به تصویب رسید. کشورهای بولیوی، چین، قزاقستان، نیکاراگوئه، نیجریه، عمان، روسیه و زیمبابوه به قطعنامه پیشنهادی آمریکا برای حذف ایران از کمیسیون مقام زن سازمان ملل رأی مخالف دادند.