دست‌نوشته حاج قاسم برای فرمانده عملیات طوفان‌الاقصی

 محمد الضیف، نام پرتکرار چندین ساعت گذشته در رسانه‌های دنیا است؛ او فرمانده کل گردان‌های شهید عزالدین قسام، شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی حماس است که صبح دیروز فرماندهی عملیات نظامی علیه رژیم موقت صهیونیستی را تحت عنوان « طوفان‌الاقصی » در حمایت از مسجدالاقصی برعهده گرفت و برای اولین بار حماسه‌ای از جنس حماسه‌های محور مقاومت در کشور‌های منطقه طی چند سال اخیر خلق کرد.

او با نیروهایش طوفانی ظاهر شد و مثل صاعقه بر سر دشمن فرود آمد، حدود هزار نفر از غاصبان اشغالگر را از بین برد، بیشتر از ۱۵۰ نفر را که در میانشان نام فرماندهان عالی رتبه نظامی آن رژیم کودک‌کش نیز دیده می‌شود، به اسارت گرفت و قسمتی از سرزمین‌های خود را هم آزاد کرد.

بعد از این اتفاق و در میان تجلیل و تمجید از این شخصیت شجاع، دست‌نوشته‌ای از حاج قاسم برای او در فضای رسانه‌ای رسمی و مجازی دست به دست شد که خبر از یک پیشینه تلخ دارد.

 آن نامه روایتی از سال ۲۰۱۴ است، زمانی که رژیم صهیونیستی منزل شخصی این فرمانده مقاومت را با موشک مورد هدف قرار می‌دهد، با خاک یکسان می‌کند و همسر و دختر محمد الضیف را به شهادت می‌رساند.

مطمئن باشید فلسطین را تنها نخواهیم گذاشت

حاج قاسم برای این رزمنده داغدار دست به قلم می‌شود و در نامه‌ای به فرمانده گردان‌های قسام، او را فردی مقاوم، شجاع و شهید زنده معرفی می‌کند و می‌نویسد: همگی مطمئن باشید ایران با وجود فشار‌ها و محکم شدن محاصره، فلسطین را تنها نخواهد گذاشت. پیروزی نزدیک است و با لطف پروردگار، صدای زنگ مرگ صهیونیست‌های تجاوزگر به صدا درآمده است.

دست‌نوشته فرمانده قدس

آن روز‌ها حتی ما هم حاج قاسم را کمتر می‌شناختیم، ساده می‌آمد و ساده می‌رفت، نامش برایمان آشنا و احترام‌آمیز بود، به عنوان فرمانده موفق دفاع مقدس نزد خیلی‌ها عزت داشت، اما برخی از جوانان هم او را زیاد نمی‌شناختند، دلیلش هم این بود که او خودش را از دوربین‌ها دور نگه می‌داشت و کارهایش را فقط برای خدا و به دور از چشم رسانه‌ها انجام می‌داد.

اما این نامه و امثالهم را نوشت و برای ما به یادگار گذاشت تا در هنگامه‌های پیروزی و درست در زمانی که بر طبل شادی و شادمانی کوبیده می‌شود و جشن و سرور همه جا را فرا می‌گیرد، پیشینه و تاریخ این پیروزی‌ها را به یاد بیاوریم و بدانیم مقاومت چه روز‌های سختی داشته و از چه تنگنا‌هایی گذشته است.

حالا کمتر از ده سال از آن اتفاق و از آن نامه می‌گذرد، حاج قاسم در آسمان‌ها نشسته و نظاره‌گر این انتقام شیرین و این پیروزی دلچسب است، روز‌ها می‌گذرد و این حماسه‌ها تکرار و تکرار می‌شود و به آزادی قدس می‌رسد، رژیم صهیونیستی طبق پیش‌بینی رهبر معظم انقلاب اسلامی رفتنی است و در آن روز باشکوه، بزرگترین حسرت‌مان نبودن بزرگان شجاعی مثل حاج قاسم است.