به گزارش افکار نیوز به نقل از کیهان،جواد خادم در دولت مستعجل شاپور بختيار وزير مسكن بود. وي با فرار بختيار از كشور و ارتباط گيري وي با سازمان سيا و گروهي از ژنرال هاي فراري جهت انجام كودتا، به اين طيف پيوست و مسئول هماهنگي كودتاي نظامي نوژه (۱۹ تير ۵۹) شد. با اين حال نقشه كودتا توسط يكي از نظاميان شرافتمند لو رفت و شبكه آن بازداشت گرديد. برخي از عناصر بازداشت شده اعدام شدند. خادم مي گويد ۲۸۰ نفر در آن اقدام ناكام كشته شدند.

خادم که با سلطنت طلبانی چون رضا ربع پهلوی و شهریار آهی در تماس است، میربانی جلسه هفته گذشته برخی از عناصر گروهکی را در بروکسل به عهده داشت و هزینه آن را نیز متقبل شده بود. مهتدی رئیس گروهک تروریستی کومله، باقرزاده عنصر به ظاهر جدا شده سازمان تروریستی منافقین و شماری از عناصر شبه اصلاح طلب و چپ مارکسیست از جمله مهمانان محفل بروکسل بودند.

خادم در مصاحبه با صدای آمریکا تاکید کرد من هماهنگ کننده کودتای نوژه بودم اما اینکه مامور سیا بوده که در خبر کیهان آمده را تکذیب نمود. وی گفت: شاید آن کسی که چنین تیتری در کیهان زده اطلاعاتش از من بیشتر بوده است.

وی افزود: مسئول هماهنگی کودتای نوژه بودم که بنا داشت تا رژیم جمهوری اسلامی براندازی شود و من طبق دستور بختیار این ماموریت را به عهده گرفتم و تا آنجا که توانستم به نحو احسن انجامش دادم و اگر هم موفق نشد دلایل مختلفی داشت.


این سلطنت طلب ورشکسته افزود: من از این کودتا هیچ اظهار پشیمانی نمی کنم کار بسیار خوبی بود: البته ۲۸۰ نفر از جمله پدر خود من هم در این جریان جان خود را از دست دادند که تنها از این نظر اظهار تاسف می کنم.
وی در زمینه هزینه های نشست بروکسل گفت: متاسفانه دو نفر از کسانی هم که کمک مالی کرده بودند تجاری هستند که بین ایران و لندن یا پاریس مسافرت می کنند و هنوز در ایران خانه دارند. آنها می خواستند در کنفرانس شرکت کنند ولی به محض این که حسین شریعتمداری مطلبی در کیهان برای من نوشت دیدند این که شریعتمداری اسم آنها را در روزنامه بگذارد و فردا روز که به ایران می رویم دستگیر و راهی زندان شوند اصلا کار درستی نیست و نیامدند.

وی گفت: آنها می خواهند مرتب به اپوزیسیون در خارج ضربه بزنند چون از نظر تشکیلاتی اپوزیسیونی در داخل وجود ندارد.

این کودتاچی ناکام همچنین در گفت وگو با رادیو فرانسه گفته است: جمهوری اسلامی در میان اپوزیسیون خارج از ایران نفوذ کرده و یک فهرست ۱۵۰ نفری از این نفوذی ها در میان اپوزیسیون خارج از کشور وجود دارد.
وی توضیح بیشتری درباره هویت این ۱۵۰ نفر ارائه نکرد. او گفت: تنها جایی که می توان با جمهوری اسلامی مبارزه کرد، خارج از مرزهای ایران است.

رادیو فرانسه پس از گفت وگو با این سلطنت طلب، از قول فردی به نام شروین نکویی عنوان کرد: خطری که نشست بروکسل را تهدید می کند همان خطری است که جنبش سبز را تهدید می کند. اصلاح طلب های سیاست بازی که سوار جنبش شدند باعثرکود آن شدند. خطری هم که اینجا وجود دارد این است که دوستانی که ۳۴ سال با هویت تبعیدی دور از ایران زندگی کردند، جنبش دموکراسی خواهی شوند.


نکویی گفته است: فهرست نام شرکت کنندگان جلسه بروکسل مرا نگران می کند.
یادآور می شود در محفل بروکسل از جمله شهریار آهی، حسن شریعتمداری، علیرضا نوری زاده، محسن سازگارا، مجتبی واحدی، هوشنگ اسدی، نوشابه امیری و مهرانگیزکار حضور داشتند.