اشتیاق برخی برای حمله به ایران

«تاکر کارلسون» چهره رسانه‌ای محافظه‌کار و نزدیک به «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در اظهاراتی تازه به گفت‌وگوهای جاری بین ایران و آمریکا و خواسته برخی از تندروها در آمریکا برای درگیری با ایران پرداخت.

او در گفت‌وگو با «مگان کلی» مجری مطرح آمریکایی، در پاسخ به سوالی درباره «اشتیاق برخی برای حمله به ایران» ادعا کرد: «ایران تهدیدی علیه اسرائیل و کشورهای عربی خلیج فارس است. ایران تهدیدی علیه متحدان ماست. پس سوال من درباره توانایی آمریکا برای حمله به ایران، در دفاع از ایران نیست.»

کارلسون تصریح کرد: «اقدامات بسیاری است که آمریکا می‌خواهد آن‌ها را انجام دهد. اما مسئله توانایی انجام آن اقدامات است. آیا آمریکا قدرت انجام چنین اقداماتی را دارد؟ در موضوع ایران، اصلا توانایی آمریکا برای حمله موثر به ایران مشخص نیست.»

مسئله هسته‌ای بهانه است

او با اشاره به سیاست‌های خصمانه آمریکا علیه ایران حتی پیش از شکل‌گیری جمهوری اسلامی از جمله کودتای ۲۸ مرداد، تأکید کرد: «به‌نظر من، مسئله هسته‌ای بهانه است. آمریکا به‌دنبال تغییر نظام سیاسی در ایران است. قبلا هم آن را انجام داده‌ایم. آمریکا علاقه‌مند است تا دولتی غرب‌گرا و دوست در ایران قرار داشته باشد.»

کارلسون افزود: «اما تاریخ نشان می‌دهد که تلاش برای تغییر نظام سیاسی در دیگر کشورها از جمله در ایران، با شکست مواجه می‌شود. در سال ۱۹۵۴، آمریکا (با برکناری دولت مصدق)، نظام سیاسی در ایران را تغییر داد و آن به نتایج خوبی منجر نشد. در بسیاری از امور ایران دخالت کرده‌ایم و هیچ‌کدام نتیجه خوبی نداشته است. به عراق، سوریه و لیبی نیز نگاه کنید. تغییر رژیم نتایج خوبی ندارد.»

او با اشاره به خواسته برخی در آمریکا تصریح کرد: «برخی از مواجب‌بگیران دروغ‌گو، ادعا می‌کنند که تغییر رژیم در ایران آسان است.»