ماجرای افزایش آمارهای روسپی‌گری در آمریکا و اروپا ؟

کشورهای اروپایی و آمریکایی، چندین دهه است که خود را در قالب مدینه فاضله و الگوی ادعایی حکمرانی، به جهانیان معرفی می کنند. موجودیت هایی که بهترین شکل از زندگی اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و غیره را برای شهروندان خود فراهم کرده اند و اگر دیگر کشورها نیز می خواهند موصوف به صفتِ توسعه‌یافته شوند، باید راهِ آن‌ها را دنبال کنند.

به بیان ساده تر، این دسته از کشورها دهه ها است با استفاده از تبلیغات گوناگون سعی دارند این گزاره را جا بیندازند که پیشرفت و توسعه یافتگی معادل با "غربی‌بودن" است. با این همه، گاه و بیگاه شاهد انتشار آمارها و یا گزارش هایی هستیم که نشان می دهند نظام حکمرانی در غرب نه تنها برخلاف ادعاهای خود مدینه فاضله بشری نیست بلکه حتی در مواردی، موجب تشدید اسارت نامرئی برای انسان ها شده و بسترهای مسعدی را برای به بند کشیده شدنِ آن ها هم فراهم کرده است.

در این رابطه، به طور خاص می توان به افزایش آمارهای تن فروشی و روسپی‌گری در آمریکا و اروپا در طی سال‌های گذشته اشاره کرد. گزارش های رسمی حاکی از این هستند که میانگین سنی آغاز فعالیت افراد در حوزه تن فروشی در آمریکا، 12 تا 14 سالگی است! گزارش های رسمی همچنین تاکید دارند که تن فروشی خیابانی در بخش هایی از آمریکا نظیر شهر لس‌آنجلس، به نحو قابل توجهی افزایش یافته است.

*نشریه آتلانتیک در گزارشی واقعیت های پنهان در مورد اقتصاد روسپیگری در آمریکا را بررسی کرده است. این نشریه تصریح کرده که بر طبق یافته های اندیشکده آمریکایی "اوربن"، تجارت زیرزمینی روسپیگری، اوج گیری قابل‌توجهی در شهرها و ایالات مختلف آمریکا پیدا کرده و به یک چالش جدی تبدیل شده است.

این گزارش ها همچنین تاکید دارند که در آمریکا تا 2 میلیون انسان در حوزه روسپیگری فعالیت دارند و گردش مالی این حوزه نیز سالانه چیزی بین 14 تا 20 میلیارد دلار است. در اروپا نیز وضعیت متفاوت نیست. گزارش ها حاکی از این هستند که در آلمان، تنها در سال 2022، تعداد روسپی ها تا 19.1 درصد افزایش یافته است. برخی تخمین ها حاکی از این هستند که تا 400 هزار نفر در این کشور به تن فروشی مشغولند.

*نشریه ایندیپندنت در گزارشی به بزرگترین فاحشه‌خانه اروپا در آلمان پرداخته است. پیش از این نیز گزارش هایی در مورد اوج گیری قابل توجه روسپیگری در آلمان از سوی رسانه های مختلف بین المللی منتشر شده است.

جالب اینکه در سال 2022، بلژیک تن فروشی در این کشور را جرم‌زدایی کرده و کارگران جنسی می توانند مرخصی زایمان و بازنشستگی و بیمه بیکاری داشته باشند! در اسپانیا نیز بر طبق آنچه یورونیوز اعلام کرده، بیش از 350 هزار زن به تن‌فروشی مشغولند.

*یورونیوز در گزارشی، اسپانیا را یکی از بزرگترین بازارهای صنعت سیاه روسپیگری در اروپا معرفی کرده و تاکید نموده که در این کشور بیش از 350 هزار نفر به تن فروشی مشغول هستند.

بر اساس داده های رسمی، در بریتانیا و هلند، به ترتیب 72 هزار و 25 هزار نفر به روسپی‌گری مشغول هستند که البته به نظر می رسد آمارها در این حوزه بسیار بیشتر از این حرف ها هستند. برخی ارزیابی ها نشان می دهند که درآمد حاصل از بهره‌کشی جنسی اجباری از زنان در اروپا، سالانه حدودا 59 میلیارد دلار است. البته که سالانه نیز حدودا 70 هزار قربانی جدید بهره‌کشی جنسی در اروپا وجود دارند. این قبیل آمارها در نوع خود با 3 پیام مهم همراه هستند که توجه به آن ها ضروری است.

یک: بحران های اقتصادی و افزایش روسپیگری در اروپا و آمریکا

کشورهای اروپایی و آمریکا در سال های گذشته تحت تاثیر رویدادهایی نظیر پاندمی کرونا و جنگ اوکراین و البته پیشتر وقوع بحران های مالی بزرگ نظیر آنچه در سال 2008 در آمریکا شاهد بودیم، با مشکلات اقتصادی جدی رو به رو شده اند. حال در این وضعیت، اقشار آسیب‌پذیر و ضعیف در این مناطق به دلیل مشکلات جدی اقتصادی به سمت کارهایی کشیده می شوند که خیلی زود موجب دسترسی آن ها به پول می شود.

 

*دویچه ووله آلمان در گزارشی از افزایش شمار روسپی ها در این کشور پس از پاندمی کرونا خبر داده است.

زنان مهاجر، مادران تنها و اقشار کم‌درآمد، بیشترین آسیب پذیری را در این حوزه دارند. در عین حال چالش های اقتصادی سال های اخیر در اروپا و آمریکا سبب شده تا طیف های قابل توجهی از مردم در این مناطق با چالش عدم اشتغال پایدار دست به گریبان باشند. موضوعی که آن ها را به سمت تن‌فروشی و روسپی‌گری سوق داده است.

دو: دیجیتالی شدن فزاینده صنعت فحشا در غرب

همزمان با اوج گیری شبکه های اجتماعی و فناوری های ارتباطی، شاهد هستیم که تن فروشی و روسپیگری و فحشا، بسترهای تازه‌ای را برای عرضه خود پیدا کرده و حتی پلتفرم های دیجیتالی نظیر OnlyFans، Seeking Arrangement، Twitter در خدمت این تجارت سیاه قرار گرفته اند. در این چهارچوب، بسیاری از افراد بجای حضور در خیابان و م

کان های فساد، از طریق اینترنت به دنبال بازاریابی هستند. آسیب شناسان و کارشناسان مسائل اجتماعی از این پدیده به عنوان "کار جنسی دیجیتال" یاد می کنند. روندی که به نظر می رسد از نوعی حمایت پنهان فراگیر در غرب برخوردار است.

سه: تفوقِ پول بر انسانیت

اینکه شاهدیم گفته می شود درآمد حاصل از بهره کشی جنسی اجباری از زنان در اروپا، سالانه حدودا 59 میلیارد دلار است و سالانه بیش از 70 هزار قربانی جدیدِ بهره کشی جنسی در این قاره وجود دارند و همچنین، گردش مالی بهره‌کشی جنسی و روسپیگری درآمریکا نیز سالانه تا 20 میلیارد دلار تخمین زده می شود، حاکی از این واقعیت است که نوعی جریان سازمان‌یافته در پشت پرده، این صنعت سیاه را راهبری می کند.

در واقع، بر طبق گفتمان سرمایه داری و نولیبرالیسم که در آن پول بر همه چیز اولویت دارد، در این نقطه شاهدیم که خودِ انسانیت نیز قربانی این جنس از نگاه شده و گروه هایی وجود دارند که به صورت عامدانه و سازمان یافته، از انسان‌ها قربانی می سازند و آن ها را به تباهی می کشند تا منفعت کسب کنند. این معادله از چشم اندازی کلان به وضوح نشان می دهد که در پشت پرده ادعاهای دور و دراز غرب در مورد اینکه مدینه فاضله بشری است، چه واقعیت‌های سیاهی نهفته است. عجیب اینکه این مساله با کمترین پوشش رسانه ای و خبری از سوی رسانه های به ظاهر مستقل غربی نیز رو به رو نمی شود!