بن گویر: تنها کاری که باید با الجولانی کرد، ترور او است

ایتامار بن گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی اعلام کرد: صحنه‌های هولناک و شوکه کننده در سوریه یک چیز را ثابت می‌کند: کسی که در گذشته «جهادی» بوده است «جهادی» باقی خواهد ماند.

وی گفت: من دروزی‌ها در اسرائیل را دوست دارم و آنها را در آغوش خود می‌فشارم و می‌گویم که ما باید سر افعی را از بین ببریم.

بن گویر تصریح کرد: هرکس که مردم را می‌کشد و سبیل‌های آنها را می‌زند، قابل مذاکره نیست. باید او را ترور کرد نه اینکه به سازشی با او دست یافت.

وی افزود: آمریکا در مقابل این تخریب کجاست؟ آیا سرنوشت مردمی که مورد بمباران و آوارگی قرار می‌گیرند و عزتشان هر روز زیر پا گذاشته می‌شود، اینگونه مدیریت می‌شود؟

پیشتر نیز «آمیخای شکلی» وزیر امور یهودیان خارج از اراضی اشغالی خواستار ترور «ابومحمد الجولانی» رئیس دوره انتقالی در سوریه شد و او را تروریست، قاتل و وحشی توصیف کرد.

وی گفت: ما نمی‌توانیم در مقابل رژیم تروریستی اسلام‌گرا-نازی متشکل از اعضای کت و شلواری القاعده بی‌تفاوت بمانیم.

این وزیر با حمله به رئیس موقت سوریه گفت: احمد الشرع یک تروریست است و بهتر است همین حالا او را از بین ببریم.

وی گفت: ما اکنون شاهد قتل عام‌ها و توهین‌ها علیه دروزی‌ها هستیم و باید با رژیم تروریستی در سوریه مبارزه شود.

«بتسلئیل اسموتریچ» وزیر دارایی رژیم صهیونیستی نیز گفت: «قتل عام وحشیانه‌ای که توسط نظام ابومحمد الجولانی علیه دروزی‌ها در جنوب سوریه انجام شد، ثابت می‌کند که آنها اسلام‌گرایان افراطی خشن و بی‌رحم بوده و هستند.»

اسموتریچ افزود: «دولت اسرائیل نمی‌تواند از منطقه حائل و جبل الشیخ که برای محافظت از شهرک‌های بلندی‌های جولان به آن نیاز داریم، عقب‌نشینی کند و با تمام توان به محافظت از دروزی‌ها در جنوب سوریه ادامه خواهد داد.»

پیش از این خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) گزارش داد که حملات هوایی اسرائیل به استان السویداء منجر به کشته شدن چندین نفر از نیروهای امنیتی و ارتش دولت موقت سوریه شده است.