بازرسی از کیف وزیر راه باعث برکناری فوری مدیرکل فرودگاه‌های اردبیل

پیگیری‌ها در اردبیل نشان می‌دهد که تغییر مدیرکل فرودگاه‌ اردبیل بی‌ارتباط به حضور فرزانه صادق، وزیر راه و شهرسازی در فرودگاه اردبیل نبوده است.

یکی از شاهدان این ماجرا  گفت: وزیر راه بعد از سفر به جمهوری آذربایجان قصد بازگشت از طریق فرودگاه اردبیل به تهران را داشته که یکی از مأموران فرودگاه بر اساس وظیفه خود برای بازرسی کیف وزیر اقدام می‌کند که با انتقاد و واکنش وزیر راه مواجه می‌شود.

فرزانه صادق در واکنش به این واقعه اجازه بازرسی کیف خود را نمی‌دهد و با عصبانیت و فرودگاه اردبیل را ترک می‌کند و راهی پایتخت می‌شود.

ساعاتی بعد در شامگاه چهارشنبه ۲۳ مهر ماه حکم عزل و تغییر فوری مدیر کل فرودگاه‌های استان اردبیل صادر می‌شود.

بررسی‌های نشان می‌دهد در حال حاضر داود رضی‌نژاد معاون اجرایی فرودگاه‌های استان اردبیل هم‌اکنون به عنوان سرپرست امور فرودگاه‌های استان اردبیل را تدبیر می‌کند.

هنوز حکم رسمی در خصوص جایگزین محمد قصابی منتشر نشده است.