پزشکیان با این کار خوشحال می‌شود!

مرتضی محمودی، نماینده تهران در گفتگویی درباره استیضاح وزرای دولت اظهار داشت: ما اعتقاد داریم که خود آقای دکتر پزشکیان در مورد برخی عملکردهای وزرا گلایه‌مند است؛ حالا اگر وزیر در جهت سیاست‌ها حرکت نکرد و مجلس از او سوال کرد و اصلاح شد که خیلی خوب است، اما اگر مشکلات را حل نکند و هیچ حرفی را گوش نکند، دیگر به هر حال راهی جز استیضاح باقی نمی‌ماند.
وی گفت: چون ما اعتقاد داریم که خود آقای دکتر پزشکیان در مورد برخی عملکردهای وزرا گلایه‌مند است، اما به دلایل مختلف از جمله فشارهای سیاسی افراد داخل دولت و لابی‌گری‌هایی که انجام می‌شود، ایشان را در شرایط سختی قرار می‌دهند که جابجایی یا تغییر در دولت برای او هزینه‌ساز باشد.
محمودی در ادامه افزود: از این رو آقای پزشکیان حتما از برخی استیضاح ها توسط مجلس خوشحال هم می شود هر چند به روی خودش نیاورد؛ اما وقتی مجلس این کار را انجام می‌دهد، در واقع به ایشان کمک می‌کند؛ چون ایشان هم از خدا می‌خواهد که برخی تغییرات بدون ایجاد هزینه برای شخص رئیس‌جمهور صورت بگیرد.