اظهارات جدید ضرغامی درباره فیلترینگ

عزت‌الله ضرغامی درنشست شورای مرکزی جامعه اسلامی مهندسین با بیان اینکه قرآن می‌گوید در هر شرایطی باید امنیت کسانی که می‌خواهند حرف بزنند و داعیه براندازی ندارند فراهم کنیم، اظهار کرد: این امنیت‌ شامل امنیت اجتماعی، رسانه‌ای و سایر موارد است.

وی با یادآوری سخنان اخیر محمدرضا باهنر درباره موضوع حجاب، گفت: وقتی چهره‌ای سیاسی که دل در گرو نظام دارد و دلسوز ارزش‌هایش است، درباره این موضوع حرف بزند اما با انواع و اقسام برخوردها مواجه شود، پسندیده نیست. در نظام مردم‌سالاری دینی باید آزادی‌های مشروع را پاس بداریم.

ضرغامی با بیان اینکه پدیده برهنگی موضوعی است که اقشار گوناگون و سلایق سیاسی مختلف در برخورد با آن هم‌نظر هستند، ادامه داد: دستورات اخیر رئیس‌جمهوری و رئیس قوه قضائیه در این زمینه ارزشمند است. اگر امروز برای مقابله درست و منطقی با پدیده برهنگی چاره‌ای اندیشیده نشود، فردا شاهد افزایش بی‌رویه این ناهنجاری فرهنگی خواهیم بود.

وی یادآور شد: در این زمینه راهکارهایی به سران قوا ارائه داده‌ام؛ باید مراقب سرمایه اجتماعی کشورمان هم باشیم.