تازه‌ترین دروغ ترامپ: ایران خواستار مذاکره است

دونالد ترامپ هدفش از حمایت از آشوب و اغتشاشات در ایران را در قالب آرزویش مبنی بر درخواست تهران برای مذاکره با ایالات متحده افشا کرد.

خبرگزاری رویترز و شبکه فرانس ۲۴ گزارش دادند که رئیس‌جمهور آمریکا از درخواست تهران برای مذاکره خبر داده است.

وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران سید عباس عراقچی امروز در نشستی با حضور سفرا و رؤسای نمایندگی‌های خارجی مقیم تهران گفت که اسناد و مدارک بسیار زیادی از دخالت خارجی و دخالت آمریکا و اسرائیل در اغتشاشات اخیر در ایران وجود دارد که به مردم و جامعه بین‌الملل ارائه خواهد شد.

او همچنین با توضیح درباره چگونگی از مسیر خارح شدن اعتراضات در ایران گفت: از هشتم تا ۱۰ ژانویه ما شاهد ورود عوامل تروریستی و گروهک‌های تروریستی به صحنه تظاهرات و شاهد ورود اسلحه و سلاح در جمع تظاهرکنندگان بودیم و کاملا روشن بود طراحی‌هایی صورت گرفته که تظاهرات را از مسیر اصلی خود خارج کنند و به یک خشونت اجتماعی و خونریزی و آشوب در سطح ملی تبدیل کنند.

وی افزود: هدف این بود که کشته‌ها زیاد شود، چون ترامپ گفته بود اگر مردم کشته شوند ما می‌آییم و دخالت می‌کنیم و این یک دخالت آشکار در امور داخلی دیگر کشورهاست.

عراقچی در خصوص مواضع سایر کشورهای غربی هم گفت که آن‌ها حمله اسرائیل و آمریکا به ایران را محکوم نکردند، ولی الان برای تروریست‌های داخل ایران اشک تمساح می‌ریزند.

پیش از این در حین مذاکرات ایران و آمریکا، رژیم صهیونیستی و آمریکا به ایران حمله کردند.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی اسماعیل بقائی هم امروز گفت که به اعتقاد بسیاری اتفاقاتی که در چند روز گذشته حادث شد، روز سیزدهم جنگ تجاوزکارانه آمریکا و اسرائیل علیه ایران محسوب می‌شود.

وی افزود: اسناد غیرقابل انکار از حضور افراد مسلح و سازماندهی شده در صفوف معترضان برای اینکه مردم را هدف قرار دهند وجود دارد... این موارد به اطلاع عموم خواهد رسید و آنها را در مراجع بین‌المللی ثبت خواهیم کرد.