وقتی دستور آمد اینترنت را ببندید، آن کسی که تا ساعت ۱۰ شب مماشات کرد، حتماً در خون‌های ریخته‌شده شریک است و حتما باید محاکمه شود

حجت الاسلام محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در هیأت دانشجویی اصحاب‌الحسین دانشگاه تهران :

مطالبه‌ی از مسئولین اقتصادی بابت خطاها و اشتباهات اقتصادی محفوظ است، مطالبه از دستگاه قضایی لازم است؛ هم برای برخورد با کسانی که آن فجایع را رقم زدند یا همراهی کردند و یا از بعضی از دستورات طمرد کردند و وظیفه‌شان را به هنگام انجام ندادند.

بنای کلی نظام به سخت‌گیری کردن نبود. مجال مناسب برای بیان شدن اعتراضات عمومی باید بیش از این طراحی و تدبیر شود ولی وقتی نشانه‌های وحشی‌گری و ترور و داعشی‌گری نمایان شد ماجرا متفاوت است. 

صحنه‌ها و تصاویری که هر انسانی ببیند اذیت می‌شود. البته توقع هم نمی‌شود کرد که عمومی پخش شود. -شاید هم برخی به مصالحی بگویند برای جلوگیری از سوءاستفاده‌های آینده ای کاش پخش شود- بلوک سیمانی را چندبار محکم بر سر مأمور انتظامی خدوم این کشور کوبیدند. 

وقتی به اینجا رسید باید دید هماهنگی این‌ها کجا انجام می‌شود. واضحاً مسیرهایش مشخص بود و می‌شد راه‌ اتصالات و مواصلات و هماهنگی‌های آن‌ها را بست و آن فجایع را در پنج‌شنبه‌ خونین و عجیب رقم نزد. وقتی هم که دستور آمد ببندید اویی که تا ساعت ۱۰ شب هم مماشات کرد حتماً در خون‌های ریخته شده -چه از محافظان امنیت کشور و چه از مردم بی‌گناه- شریک است و قطعاً مطالبه‌ محاکمه‌ قاطع و برخورد جدی قضایی باید صورت گرفت.