چرا پیام علنی پزشکیان به ترامپ درباره آیت‌الله خامنه‌ای مهم است؟

روزهایی که در آن هستیم، از جهات مختلفی یکی از به‌یادماندنی‌ترین روزهای تاریخ ایران است. از یک‌سو یک روحانی و مرجع تقلید رهبری ایران را پیش می‌برد که عملکردش جای شکی باقی نگذاشته که حفظ ایران و خیز برای ایران قوی همه وجودش را فراگرفته و از سوی دیگر به‌مثابه اسطوره‌های تاریخی، سرسخت و نترس در برابر دشمنان ایران ظاهر می‌شود و درست در لحظاتی که نخبگان جهان می‌ترسند، او سرسخت‌تر می‌شود و یقه مستکبران را محکم‌تر از قبل می‌گیرد.

سخنرانی اخیر آیت‌الله خامنه‌ای در عید مبعث را یکبار دیگر مرور کنید، جهان مرجعیت هم با او دوران قابل‌توجهی را تجربه می‌کند، رئیس‌جمهور قلدر آمریکا تهمتی به ملت ایران زده و حالا آیت‌الله خامنه‌ای بر خلاف بسیاری از رهبران جهان که نهایتاً پاسخی دیپلماتیک در برابر اقدام مشابه انجام می‌دهند، به این مقدار بسنده نمی‌کند و به‌خاطر تهمت به مردمش برای ترامپ اعلام جرم می‌کند.

صحنه تقابل‌های جهانی در حال گسترش است، حالا حتی اروپا هم یا باید نبرد کند یا در برابر فرعون آمریکایی سرخم کند. امثال پهلوی یا لشکر اوباش و اغتشاشگر او در داخل و خارج از ایران، در این نبرد راهبُردی، پست‌ترین و کوچک‌ترین اقلیت میدان هستند. نه پرچمی دارند، نه وطنی و نه ناموسی برای غیرت‌ورزی و این روزها ذلیل‌ترین کارهای تاریخ را انجام می‌دهند؛ برای فرعون آمریکایی خوش‌رقصی می‌کنند تا او فرصت پیدا کند که به ایران و در واقع همان وطنی که به‌دروغ مدعی آن هستند، تجاوز کند. این ذلیل‌ترین کاری هست که این گروه تروریستی انجام می‌دهد و در هیچ مذهب و آیینی، نزد هیچ ملتی و در هیچ یک از ادوار تاریخی قابل‌احترام نبوده و نخواهند بود.

از یک‌سو می‌توان گفت آیت‌الله خامنه‌ای در چه هنگامه درستی رهبر ایران شده و شرایط تحمیلی به ایران به‌گونه‌ای پیش رفته که فردی، فقط با مختصات او می‌تواند ایران از بلعیده‌شدن توسط آمریکا حفظ و به‌سوی قله ببرد و از سوی دیگر آیت‌الله خامنه‌ای نیز چه خوشبخت هست که در هنگامه زیست رشیدترین و بصیرترین نسل تاریخ ایران و نسل اسلام، مأموریت راهبری ایران را بر عهده دارد و چه لحظات بی‌نظیری را از پیوند امت و ولایت تجربه می‌کنیم. 3

آیت‌الله خامنه‌ای در این چند ماه برای دفاع از مردم ایران جان‌فشانی‌ها و جسارت‌های بزرگی از خود نشان داده و طراحی‌ها و هدف‌گذاری های چندین ساله آمریکا درباره ایران را به شکست کشانده و بعد از جنگ 12 روزه اینک مرحله دوم جنگ، یعنی اغتشاش و آشوب گسترده در ایران را هم به شکست رسانده است. دور جدید، یاوه‌گویی‌های ترامپ درباره رهبر ایران هم ریشه در همین موارد و نشانه شدت عصبانیت از این ناکامی‌ها و کینه شخصی او هست.

در توییت اخیر دکتر پزشکیان، رئیس‌جمهور محترم ایران جمله و پیام دقیقی برای ترامپ نوشته شده است؛ «تعرض به رهبری معظم کشورمان به منزله جنگ تمام‌عیار با ملت ایران است.»

همان‌طور که ژنرال مک فارلی، ژنرال بازنشسته چهارستاره آمریکایی گفته بود ترامپ از عظمت تشییع سردار سلیمانی تا سرحد مرگ ترسید، بی شک ترامپ از جمعیت میلیون‌ها ایرانی در ۲۲ دی‌ماه ۱۴۰۴ برای دفع فتنه آمریکایی اخیر نیز مجدداً وحشت کرد و مجبور شد در فاصله کوتاهی از مواضع اولیه خود عقب‌نشینی کند و همچنین یادآوری خوبی به او شد که آیت‌الله خامنه‌ای نزد این مردم پای‌کار، چه جایگاهی عظیمی دارد. با این وجود به نظر می‌رسد با یاوه‌گویی‌های جدید ترامپ درباره رهبر ایران، مجددا هم باید عواقب جنگ تمام‌عیار با ملت ایران را به او هشدار داد و به عنوان یک وظیفه ملی و همگانی اجازه فکر و تکرار محاسبه غلط را به رئیس جمهور آمریکا نداد.