چهاردهمین روز جنگ: پاسخ‌های باصلابت ایران و مقاومت منطقه علیه متجاوزان | چه‌ عملیات‌هایی انجام شد؟

در چهاردهمین روز از جنگ همه جانبه رژیم صهیونیستی-آمریکا علیه ایران، سپاه و ارتش کشور و در کنار آن‌ها نیروهای مقاومت منطقه‌ای توانستند پاسخ‌های پشیمان کننده‌ای را متوجه اهداف متجاوزان سازند:

بخش اول: حملات ایران علیه رژیم صهیونیستی:

حمله موشکی ایران به الجلیل: تصاویری از حجم ویرانی که موشک ایرانی در الجلیل به بار آورد، در صبح جمعه منتشر شده است.

خسارات سنگین حمله موشکی ایران به الجلیل: رسانه‌های عبری روز جمعه از تخریب ۳۰۰ ساختمان و افزایش تعداد زخمی‌ها به ۵۸ نفر خبر دادند.

نفوذ 11 موشک خوشه‌ای: هاآرتص در گزارشی اعلام کرد که۱۱ موشک خوشه‌ای ایرانی در طول این جنگ به خطوط دفاعی اسرائیل نفوذ کرده‌اند، در حالی که این رقم در جنگ گذشته با ایران فقط ۳ موشک بود.

60 نقطه تحت تاثیر موشک‌های خوشه‌ای ایران: برمبنای گزارش هاآرتص از آغاز جنگ تاکنون، در نتیجه موشک‌باران ایران، بیش از ۶۰ نقطه در تل‌آویو هدف موشک‌های خوشه‌ای قرار گرفته‌اند.

موج ۴۱ عملیات وعده صادق۴ علیه تل آویو: این موج موشکی در روز پنجشنبه علیه اهداف دشمن آمریکایی_ صهیونیستی در تل آویو و قدس اشعالی با شلیک بیش از ۱۰ فروند از موشک‌های سنگین و سهمگین خرمشهر با سر جنگی چند کلاهکی، قدر با سر جنگی چند کلاهکی، خیبر شکن با سر جنگی یک تنی و هایپرسونیک فتاح با سر جنگی یک تنی و پهپادهای انهدامی به اجرا درآمد.

انهدام پهپاد هرمس اسرائیلی در آسمان ایلام: روز پنجشنبه یک فروند پهپاد هرمس ۹۰۰ اسرائیلی توسط سامانه‌های پدافندی نیروهای مسلح در آسمان استان ایلام ساقط شد.

تائید شلیک‌ موشک‌های ایران: جبهه داخلی رژیم صهیونیستی روز پنجشنبه اعلام کرد که شلیک موشک‌هایی از ایران به منطقه قدس اشغالی و تل‌آویو را رصد کرده است.

بخش دوم: حملات علیه اهداف آمریکا در منطقه:

عمان: منابع خبری در صبح جمعه از شنیده شدن صدای انفجار در عمان خبر دادند.

عربستان: منابع خبری در صبح جمعه از شنیده شدن صدای انفجار در نزدیکی سفارت آمریکا در ریاض خبر دادند.

عربستان: پایگاه‌های آمریکا در عربستان روز جمعه زیر ضربات پهپادی قرار گرفتند.

عربستان: روز پنجشنبه نایا از وقوع انفجار در نزدیکی سفارت آمریکا در ریاض خبر داد

عربستان: به گزارش الجزیره، میدان نفتی الشیبه روز پنجشنبه مورد هدف حملهٔ یک پهپاد قرار گرفته است.

امارات: روز جمعه حمله موشکی ایران به پایگاهی آمریکایی در امارات تائید شد.

امارات: بامداد جمعه پهپادهای ایرانی مرکز مالی دبی (DIFC)، قلب تپنده بخش مالی در خاورمیانه، آفریقا و جنوب آسیا را هدف قرار دادند و این اصابت ستونی از دود در مرکز شهر دبی ایجاد کرد.

امارات: روز پنجشنبه منابع خبری از هدف‌گیری پایگاه آمریکایی الظفره امارات خبر دادند.

اردن: روز پنجشنبه پس از به‌صدا درآمدن آژیر هشدار، صدای انفجارهایی در پایگاه آمریکایی «موفق السلطی» اردن شنیده شد.

بحرین: رویترز در صبح پنجشنبه به نقل از شاهدان عینی اعلام کرد که ستون‌هایی از دود از حوالی فرودگاه بحرین به هوا برخاسته است.

قطر: روز پنجشنبه انفجار در قطررخ داد و الجزیره به نقل از وزارت کشور قطر اعلام کرد که سطح تهدید امنیتی بالا است و همه باید در خانه‌ها و مکان‌های امن خود بمانند.

کویت: سازمان هوانوردی کویت تائید کرد که فرودگاه بین‌المللی کویت در روز جمعه هدف حمله پهپادی قرار گرفته و این حمله خسارات مادی در پی داشته است.

کویت: ارتش کویت در صبح پنجشنبه اعلام کرد که نفوذ پهپاد به حریم هوایی این کشور رصد شده است.

خلیج فارس: سحرگاه پنجشنبه کشتی safe sia" با مالکیت امریکا و با پرچم جزایر مارشال به عنوان یکی از دارایی های ارتش تروریست امریکا در شمال خلیج فارس مورد اصابت آتش نیروی دریایی سپاه قرار گرفت.

بخش سوم: حملات علیه متحدان غربی آمریکا:

فرانسه: امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه روز جمعه از کشته شدن آرنو فروان، سرباز فرانسوی در حمله‌ای در منطقه اربیل در کردستان عراق خبر داد.

ناتو: روز جمعه آژیرهای خطر در پایگاه هوایی اینجرلیک وابسته به ناتو در جنوب ترکیه به صدا درآمد.

ژاپن: روز جمعه خبرگزاری آسوشیتدپرس تائید کرد که یک کشتی کانتینربر با پرچم ژاپن در حین لنگراندازی در حدود ۹۶ کیلومتری جنوب غرب تنگه هرمز، آسیب دید.

ایتالیا: روز پنجشنبه وزارت دفاع ایتالیا اعلام کرد که پایگاه نظامی ما در کردستان عراق در بامداد پنجشنبه هدف حمله موشکی قرار گرفت.

بخش چهارم: پاسخ‌های مقاومت منطقه به متجاوزان:

لبنان:

روز جمعه هدف گرفتن سامانه‌های پدافندی و راداری اسرائیل در مناطق شمالی فلسطین اشغالی از سوی حزب الله انجام شد.

عصرپنجشنبه نفوذ پهپادهای حزب‌الله به شمال فلسطین اشغالی گزاش شد.

کانال ۱۵ عبری اعلام کرد که حزب‌الله از زمان آغاز درگیری‌ها در مرز و داخل جنوب لبنان، بیش از ۲۰ موشک ضد تانک به سمت نیروهای اسرائیلی شلیک کرده است.

حزب‌الله روز پنجشنبه اعلام کرد که مقر یگان ویژه ماموریت‌های دریایی «الشییطت ۱۳» را در پایگاه عتلیت واقع در جنوب شهر اشغالی حیفا، با یک رگبار موشک‌های ویژه هدف قرار دادیم

عراق:

نجباء در روز جمعه اعلام کرد که این گروه مقاومت اسرائیل را رها نخواهد کرد؛ اهداف مقاومت عراق در شهرک‌های صهیونیستی به روز می‌شود!

در صبح جمعه ابابیل عراقی مواضع دشمن آمریکایی در عراق را به آتش کشیدند.

خبرنگار الجزیره روز پنجشنبه اعلام کرد که صدای دو انفجار در اربیل شنیده شد.

روز پنجشنبه شهر مرکبان در شمال غربی سلیمانیه در منطقه کردستان عراق هدف حمله موشکی قرار گرفت.

روز جمعه رویترز به نقل از منابع امنیتی از حمله پهپادی به پالایشگاه لاناز در غرب اربیل خبر داد.