تقویت گمانه‌زنی‌ آغاز جنگ | ایران تکرار جنگ را محتمل‌تر از توافق می‌داند

 از ابتدای آتش‌بس دوهفته‌ای و شروع مذاکرات، ایران تأکید کرد به آمریکا بی‌اعتماد بوده و دست به ماشه، برای مقابله با تکرار تجاوز، آماده است. بااین‌حال، به دلیل عقب‌نشینی و پذیرش شروط ایران توسط شخص رئیس‌جمهور آمریکا، جمهوری اسلامی وارد فاز آتش‌بس شده و در میدان سیاسی، برای کسب حقوق خود مانند غرامت و قانون‌گذاری بر تنگه هرمز، تلاش می‌کند.

 

 

اما رفتار دشمن علاوه بر زیاده‌خواهی‌ها و تناقض در حرف و عمل، نشان می‌دهد که ممکن است برای تکرار تجاوز، آماده شود. آمریکا در حال انتقال ناوگروه خود و افزایش تجهیزات در منطقه است. به‌علاوه، تجربه‌های پیشین، ثابت کرده که ایالات‌متحده از ابزار مذاکره برای حمله استفاده می‌کند. همچنین هرگاه ترامپ تأکید کرده به توافق بسیار نزدیک است، برای جنگ بیشتر تلاش می‌کند.

از طرفی دیگر، شورای امنیت فدراسیون روسیه در پیامی رسمی هشدار داد: «ایالات‌متحده آمریکا و اسرائیل احتمالاً از روند مذاکرات صلح به‌عنوان پوششی برای تدارک یک عملیات زمینی علیه ایران استفاده می‌کنند. به‌ویژه آنکه پنتاگون پیوسته بر شمار نیروهای آمریکایی مستقر در منطقه می‌افزاید.»