برای شروع عملیات علیه ایران آماده‌ایم

در آستانه پایان آتش‌بس دوهفته‌ای جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران، ژنرال دن کین، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا، امروز گفت: آماده‌ایم به محض اعلام، عملیات جنگی گسترده علیه ایران را از سر بگیریم.

این اظهارات در حالی است که همزمان آمریکا مدعی تلاش برای دستیابی به توافق با ایران است و از قصد خود برای اعزام هیات مذاکره‌کننده به پاکستان خبر داده است.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، دیشب گفت که تمدید آتش‌بس دو هفته‌ای با ایران «بسیار بعید» است، مگر اینکه توافقی حاصل شود.

دیروز سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت که آمریکا همزمان با ادعای دیپلماسی و آمادگی برای مذاکره، رفتارهایی را انجام می‌دهد که به هیچ عنوان نشانگر جدیت در پیگیری یک روند دیپلماتیک نیست.

به گفته بقائی، نفس محاصره دریایی و بنادر یک کشور طبق قطعنامه تعریف تجاوز مجمع عمومی سازمان ملل که یک سند اجماعی و مورد تأیید همه کشورهاست، مصداق عمل تجاوزکارانه است.

او تاکید کرد که ایران با دقت و در نظر گرفتن منافع و مصالح ایران، در خصوص ادامه مسیر تصمیم لازم را اتخاذ خواهد کرد.

ایران همچنین تاکید کرده که همزمان با روند دیپلماتیک، مدافعان وطن و نیروهای مسلح هوشیارتر از شرایط جنگی تحولات را رصد می‌کنند و آمادگی آنها در برابر بدعهدی و تعرض طرف‌های مقابل، ۲۴ ساعته و همیشگی است.