ادعای کمک امارات به آمریکا برای مسدودسازی اموال ایران

وزیر خزانه‌داری آمریکا در مصاحبه با فاکس نیوز از کمک کشورهای حاشیه خلیج فارس به واشنگتن برای مسدود کردن دارایی‌های ایران پرده برداشت.

این مقام آمریکایی مدعی شد که پاسخ ایران به حملات آمریکا و اسرائیل به تعرض به خاک ایران به صورت هدف قرار دادن پایگاه‌های آمریکا اشتباه محاسباتی بوده است چراکه این کشورها را به کمک به امریکا ترغیب کرده است.

بسنت گفت: «آنها واقعا اشتباه محاسباتی کردند وقتی که شروع به بمباران همسایگان خود در خلیج فارس کردند و در پاسخ، این همسایگان که من آنها را تا حدی در اجازه دادن به ورود پول حکومت ایران به سیستم بانکی خود سهل‌انگار توصیف می‌کنم، بسیار سخاوتمندانه پا پیش گذاشته‌اند و جزئیات را در اختیار ما قرار داده‌اند و به ما اجازه داده‌اند که آن دارایی‌ها را مسدود کنیم.

گفتنی است، پیش‌تر امارات با قرار دادن اطلاعات صرافی‌ها در اختیار آمریکا، باعث افزایش قیمت دلار در ایران شده بود.

ایران بارها به کشورهای حاشیه خلیج فارس هشدار داده بود که اجازه ندهند از خاک آنها برای حمله به ایران استفاده شود و در غیر این صورت هدف حمله قرار خواهند گرفت.