دست یمن روی ماشه است

دولت، ملت و نیروهای مسلح یمن پس از دو سال مجاهدت سرسختانه در جبهه پشتیبانی از نوار غزه در برابر حملات ددمنشانه رژیم صهیونیستی و تحمیل آتش بس و توافق تبادل اسرای فلسطینی و اسرائیلی، به رغم تحمل مصائب و آسیب های فراوان از آمادگی خود برای مشارکت در نبرد تحمیلی آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران سخن گفته و تهدید کرده است که دستان توانمند نظامیان یمنی بر روی ماشه است.

یمنی‌ها با در دست داشتن اداره و کنترل امنیت باب المندب در دهانه دریای سرخ نقشی کلیدی را در تضمین امنیت ناوبری و کشتیرانی و جریان انرژی جهانی ایفا می‌کنند، امری که در صورت ادامه اقدامات خصمانه آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه کشورهای محور مقاومت به ویژه ایران می تواند ضرباتی مهلک و جبران ناپذیر را متوجه منافع آمریکا و متحدان غربی این کشور و همچنین رژیم صهیونیستی وارد سازد.

بر همین راستا «یحیی سریع»، سخنگوی نیروهای مسلح یمن در بحبوحه روزهای نبرد 40 روزه رمضان در پیامی مهم که در دوازدهمین سالروز «روز ملی ایستادگی یمن» که هرساله به‌مناسبت آغاز تجاوز ائتلاف بین‌المللی تحت رهبری عربستان برگزار می‌شود، منتشر شد از آمادگی صنعا برای ورود به جبهه حمایت و پشتیبانی از محور مقاومت و در رأس آن جمهوری اسلامی ایران در نبرد با تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی خبر داد.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن ضمن آنکه تهدید کرد دستان توانمند نیروهای مسلح یمن برای ورود به این نبرد به‌روی ماشه قرار دارد افزود؛ افزود‌یمن در صورت وقوع هر یک از سناریوهای زیر وارد درگیری مستقیم نظامی خواهد شد:

ـ پیوستن هر اتحاد دیگر به ائتلاف آمریکایی ـ صهیونیستی در جنگ علیه ایران و محور مقاومت

ـ استفاده آمریکا و اسرائیل از دریای سرخ به‌منظور انجام هرگونه عملیات علیه ایران و هر کشور مسلمان.

در گفتگویی اختصاصی با «علی عماد»، عضو شورای سیاسی جنبش انصارالله به بررسی آخرین روند تحولات نبرد اخیر، تحولات داخلی یمن و سناریوهای احتمالی پیش روی مشارکت نیروهای مسلح یمن این کشور در نبرد با آمریکا و رژیم صهیونیستی پرداخته است.

علی عماد در این گفتگو با تمجید از مقاومت مثال‌زدنی ایرانیان در مواجهه با حملات وحشیانه آمریکا و رژیم صهیونیستی و ابتنا به امر جهاد از نهادمندی ساختار دولت در ایران به مثابه الگویی برای ملت یمن و همه امت اسلامی به بزرگی یاد می کند.