بقایی: دولت میزبان جام‌جهانی موظف به انجام وظایفش است

اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه بعد از حضور در کنار اعضای تیم ملی و بعد دیدار درون تیمی تیم ملی، اظهار داشت: کنار ورزشکاران آمدم تا از سیاست به دور باشم. فارغ از بحث‌های سیاسی و مسائل مربوط به گفت‌وگوها، دولت میزبان جام‌جهانی موظف است طبق مقرارت وظایفش را انجام دهد. همه چیز جای خودش است و فعلا روی ورزش متمرکز هستیم.

وی در خصوص کارشکنی دولت آمریکا، اذعان داشت: ما با آمریکا رابطه دیپلماتیک نداریم اما دفتر ما در واشنگتن آنجا برای مساعدت آماده است. این یک موضوع ملی‌ است و فارغ از دیدگاه‌های سیاسی، هرکسی دلش برای ایران می‌تپد، برای ارتقا ورزش کشور تلاش می‌کند. امیدواریم حضور تیم ملی در جام جهانی تبدیل به فرصتی برای انسجام دوباره ملت شود.

سخنگوی وزارت امور خارجه در خصوص واکنش مهدی تاج در خصوص امتناع از گفت و گو با نخست وزیر کانادا، گفت: رفتار تاج کاملا ورزشی و عالی بود.