دونالد ترامپ مدعی شد آمریکا شامگاه امروز «ضربه‌ای بسیار سنگین» به ایران وارد کرده و این حملات به افتخار نظامیان آمریکایی ادامه خواهد یافت.

وی گفت، این کار را برای ادای احترام به سه میهن‌پرست بزرگی انجام دادیم که احتمالا جان خود را از دست داده‌اند؛ بله، به جای دو نفر، احتمالا سه نفر بوده‌اند!

ترامپ مدعی شد ایران خسارات بسیار شدیدی متحمل شده و دیگر نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد. وی همچنین ادعا کرد ایران هنوز تعدادی موشک و پهپاد در اختیار دارد، اما شمار آن‌ها «زیاد نیست».

رئیس‌جمهور آمریکا با اشاره به راهبرد واشنگتن گفت: «دیگر تنها به جلوگیری از دستیابی ایران به برخی توانمندی‌ها اکتفا نمی‌کنیم، بلکه اکنون در حال پایان دادن کامل به این موضوع هستیم.»

ترامپ همچنین مدعی شد آمریکا کنترل تنگه هرمز را در اختیار دارد و ایران «کنترل هیچ‌چیز را در دست ندارد.»

وی در پایان با اشاره به ادامه عملیات نظامی علیه ایران گفت: «به حملات علیه ایران ادامه می‌دهیم و خواهیم دید چه اتفاقی رخ خواهد داد.»