جزئیات نامه مهم عراقچی به سازمان ملل

آمریکا پس از ناکامی در تحقق اهداف جنایتکارانه خود در دو جنگ تجاوزکارانه علیه ایران و پس از ناکامی در ترغیب سایر کشورها به مشارکت در جنگهای تحمیلی، تصمیم گرفته است همان هدف غیرقانونی، را از طریق اعمال فشار و اجبار برای مشارکت در یک «عملیات تروریسم اقتصادی»، دنبال کند.

آمریکا با بی‌اعتنایی آشکار به چندجانبه‌گرایی و دیپلماسی، سیاست ارعاب و تروریسم را دنبال می‌کند.

خاتمه دادن به روابط اقتصادی قانونی با ایران همراه با تهدید به اعمال تحریم‌های ثانویه و محرومیت از نظام مالی آمریکا  هدف اعلامی«عملیات تروریسم اقتصادی» است.

«عملیات تروریسم اقتصادی»، غیرنظامیان را هدف قرار داده و از طریق محروم‌سازی عمدی از دسترسی به غذا، دارو، تجهیزات پزشکی، انرژی و سایر نیازهای اساسی، مجازات جمعی را تحمیل می‌کند.

این به اصطلاح «عملیات»، انحراف از رأی دیوان دادگستری بینالمللی و نشان دهنده شدت جنایاتی است که آمریکا علیه مردم ایران مرتکب می‌شود.