به گزارش افکارخبر، وی همچنین اظهار کرده است: اطمینان دارم رییس جمهوری که توانست در طول ٢٣ ماه یکی از پیچیده‌ترین مسائل بین‌المللی ایران را با وجود همه مشکلات و محدودیت‌هایی که پیش رویش بود، حل کند، با ایستادگی بر مواضع قانونی خودش خواهد توانست فضای سیاست داخلی کشور را هم تجدید سازمان کند.

این فرد در ادامه می‌گوید: رییس‌جمهور در این مدت هر چه گفتند کاملاً مبنای قانونی داشته و از آنجایی که ایشان مامور اجرای قانون اساسی است، حرفشان به‌جا و متین است.

وی همچنین تصریح می‌کند: من معتقدم دولت روحانی در عرصه سیاست داخلی و اجرای برنامه‌هایش موفق خواهد شد.

*خوانش و باور صحبت‌های فوق به راحتی می‌تواند مرض «هم‌افزایی منفی» و خودمطلق‌پنداری را به بدنه هر فرد و هر دولتی رسوخ دهد.

(به دلیل عمیق بودن این چاپلوسی و تملّق از بردن نام فرد مذکور امتناع شد!)

اساساً مشخص نیست جریان سیاسی خاص با چه هزینه‌ای حاضر است تا این اندازه از رئیس یک دولت که فقط ۴ سال و یا در حالت بهتر ۸ سال می‌تواند بر اریکه اجرا بماند، تعریف و تمجید کند.

تعریف و تمجیدی تا آنجا که هرچه رئیس دولت یازدهم گفته است را قانونی می‌پندارد و معرفی می‌کند.

آیا فرد مذکور واقعاً اعتقاد دارد کنایه‌های رئیس‌جمهور محترم به شورای نگهبان و یا مخالفت ایشان با وارد کردن متن برجام به فرایند اصلاح و تصویب مجلس شورای اسلامی نیز قانونی است؟!

هشدار که این ابن‌الوقتی و سیاست یک بام و دو هوا در برخورد با دولتی که اصلاح‌طلبان صریحاً وی را دولت مستعجل و مستأجر فعلی و رحم اجاره‌ای می‌نامند، می‌تواند هزینه‌های گزافی را به این جریان سیاسی تحمیل کند.

و البته جدای از آن، عارضه‌ی پیرمغزی و از جا در رفتن مهره‌های جریان اصلاحات را نیز با وضوح بیشتری به افکار عمومی نشان می‌دهد.

در باب اینکه فرد مذکور گفته است معتقدم روحانی در اجرای برنامه‌هایش موفق می‌شود نیز باید اشاره کرد که ان‌شاء‌الله دولت محترم در برنامه‌های مصلحانه خود موفق هست و بیش از این نیز خواهد بود.

اما شنفتن این خوشبینی از جانب کسی که در اوان مسندنشینی رئیس‌جمهور روحانی به رسانه‌ها آمد و از این گفت که روحانی از هم‌اکنون برنده انتخابات دولت دوازدهم نیز هست، چندان عجیب نیست.

یادآور می‌شود بحثمبارزه با تملق و چاپلوسی یکی از مؤکدات و سفارشات بزرگان کشور است.

چندی قبل در همین رابطه تصویری از علامه جوادی آملی نیز در رسانه‌ها منتشر شد که ایشان در هنگام شنیدن تعریف و تمجیدهای یک سخنران، دست را بر روی گوش‌های خود گذاشته‌اند تا این حرف‌ها را نشنوند.

تصویر زیر در همان لحظه از علامه جوادی آملی گرفته شده است:




به نظر می‌رسد برخی دولتمردان در جمهوری اسلامی ایران باید التزام بیشتری به این رویه مهم و ضروری و ایضاً خاک پاشیدن بر دهان متملقین از خود بروز بدهند.