تلاش انگلیس برای جلوگیری از کاهش رابطه با ایران

به گزارش ايسنا، محمدرضا باهنر در جلسه ماهانه جامعه اسلامي مهندسين با بيان اين مطلب، افزود: كاردار انگليس با برخي از مقامات وزارت امور خارجه ديدار كرده است و اين نشان ميدهد كه آنها تلاشهاي خود را آغاز كردهاند،اما طرح كاهش روابط با انگليس در مجلس مطرح و مجلس درباره آن مصمم است.

وی همچنین دراین جلسه به ارائه گزارشی از آخرین تحولات و اخبار داخلی و خارجی پرداخت و با اشاره به گردهمایی سراسری اخیر جبهه متحد اصولگرایان، گفت: ما حضور ده هزار نفر در این گردهمایی را در مدرسه عالی شهید مطهری پیش‌بینی کرده‌ بودیم که حدود ۷۲۰۰ تا ۷۳۰۰ نفر شرکت کردند و بدین ترتیب فعالیت جبهه متحد اصولگرایی کلید خورد. این گردهمایی انعکاس رسانه‌ای خوبی داشت، گزارش‌ها و سخنرانی‌های خوبی ارائه شد و به اهداف پیش‌بینی شده دست پیدا کردیم.

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسن در ادامه به همایش استانی جبهه متحد اصولگرایان اشاره کرد و افزود: در جلسه استانی نیز حضور ۱۸۰۰ را نفر پیش‌بینی کرده بودیم که حضور شرکت‌کنندگان، قابل توجه بود و جلسه خوبی برگزار شد تا بدین ترتیب فعالیت بخش‌های استانی آغاز شود. در تلاش هستیم تا به تدریج در استان‌ها جلسات مشابهی تشکیل شود و ستادهای استانی نیز در حال چیده شدن است.

باهنر همچنین به افزایش فشارها علیه ایران اشاره کرد و با بیان این‌که ایران را به صورت گازانبری تحت فشار قرار داده‌اند، اظهارکرد: یکی از دلایل افزایش فشارها علیه ایران، گسترش بیدای اسلامی است و این‌که مواضع کشورهای اسلامی روشن تر و بهتر شده و نشان می‌دهند که مساله، به طور کامل بیداری اسلامی است.

وی، در پیش بودن انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی را یکی دیگر از دلایل افزایش فشارها علیه ایران دانست و تصریح کرد: انتخابات آتی مجلس، اولین انتخابات بعد از فتنه ۸۸ است و سیاست راهبردی آمریکا، انگلیس و غرب برای مجلس نهم این است که یا انتخابات بسیار سرد و با استقبال کم برگزار شود یا اگر استقبال زیاد بود، داستان سال ۸۸ تکرار شود و اوضاع به هم بریزد، هم فتنه‌گران سال ۸۸ همان سیاست‌ را در پیش گرفته‌اند و هم جریان انحرافی این خط مشی را دنبال می‌کند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در اواخر سال میلادی آینده خاطرنشان کرد: طبق روند سنتی ۲۰۰ سال گذشته در آمریکا، به طور متوسط به ازای هر دو بار که جمهوری‌خواه‌ها رای آوردند، یک بار دموکرات‌ها انتخاب شدند، بنابراین انتخابات آینده ریاست جمهوری در آمریکا برای آنها مثل مساله ناموسی است و دموکرات‌ها می‌خواهند به اصطلاح فیل هوا کنند تا باز هم رای بیاورند، بنابراین فشارها را بر ایران بیشتر کرده‌اند.

باهنر با بیان این‌که معمولا وضع ما در فشارها خوب بوده است، تصریح کرد: البته این فشارها هزینه هایی هم دارد که در واقع اینها هزینه‌های پیشرف ما محسوب می‌شود. برای مثال در مساله هسته‌یی شاهد پیشرفت‌های زیادی هستیم به طوری که تا دو ماه دیگر صفحات سوخت ما آماده می‌شود و بارگذاری خواهد شد. این درحالی است که تکنولوژی‌ صفحه گذاری و آماده کردن سوخت برای رآکتور تکنولوژی بسیار بالایی است.

وی در ادامه با بیان این‌که در انتخابات آتی مجلس دو رقیب جدی یعنی فتنه‌گران و منحرفین داریم، گفت: در برخورد جدی و سنگین قوه قضاییه در پرونده اختلاس سه هزار میلیارد تومانی، پر لباس جریان انحرافی لای در گیر کرده است و آنها می‌خواهند به شکلی میدان بازی را عوض کنند به طوری که می بینیم، برای این‌که حرف‌های خود را بزنند، با یک روزنامه اصلاح‌طلب مصاحبه می‌کنند و جالب این است که بچه‌های این روزنامه می‌گفتند ۷۰ درصد از حرف‌ها منتشر نشد، ولی با این حال همان حرف‌ها موجب شد تا این روزنامه توقیف شود. سپس مصاحبه شونده یک کنفرانس مطبوعاتی برگزار کرد و در آن حرف‌های بی ربطی زد و جالب است که سایت بی‌بی‌سی بعد از این جریان یک مانور عظیم را آغاز کرد و این طور القا می کرد که حقوقدان‌های دنیا و بدون مرزها می‌خواهند، به نفع برگزار کننده کنفرانس و علیه قوه قضاییه طومار جمع کنند و این مساله نشان می‌دهد که حلقه انحراف و فتنه به هم وصل شده است.

باهنر همچنین بر حساسیت شورای نگهبان و قوه قضاییه نسبت به لزوم متناسب بودن هزینه‌های تبلیغات انتخابات تاکید کرد و افزود: شورای نگهبان و قوه قضاییه به طور جدی به دنبال این مساله هستند که در انتخابات هزینه‌های گزاف نشود و ما هم به دنبال این مساله هستیم که فقط پول نتواند افراد را به مجلس بفرستد. به هر حال ما امیدواریم که اصولگرایان پیروز انتخابات آتی مجلس باشند.

دبيركل جامعه اسلامي مهندسين در پايان درباره مساله اخير مطرح شده در مجلس درباره حقوق مادامالعمر شخصيتهاي سياسي گفت: اولين قانون درباره اين مساله در سال ۴۵ تصويب شده بود و بعد هم در مجالس سوم ، ششم و هفتم مصوبه هايي در اين رابطه وجود داشت و حرف تازهاي نبود فقط عدهاي تفسيرهايي در اين رابطه ارائه كرده بودند. به هر حال اين مساله يك جوسازي سنگين سياسي بود و به نظر من ۹۰ درصد اين قضيه سياسي بود و ما هم آن را لغو كرديم.