روایت مصلحی از جلسه برادر یکی از سران فتنه با سفیر آلمان

به گزارش افکار نیوز،مستند گیلن باره که مستندی تحلیلی با موضوع تبعات اقتصادی فتنه سال 88 است، به کارگردانی و تهیه کنندگی داوود مرادیان ساخته شده است.

در مراسم رونمایی از این مستند حیدر مصلحی، وزیر اسبق اطلاعات و محمدحسین صفارهرندی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام حضور داشتند.

مصلحی با اشاره به اینکه فتنه 88 از قبل برنامه ریزی شده بود گفت: نکته جالب و مهم در این رابطه تشکیل کمیته صیانت از آرا به مسئولیت شهاب الدین طباطبایی است. کمیته ای که دقیقا قبل از انتخابات تشکیل می شود.

وزیر سابق اطلاعات با اشاره به هدف از تشکیل کمیته صیانت از آرا گفت: هدف و بحث آنها این بود که اگر ما با این کمیته توانستیم انتخابات را پیروز می‌شویم، در غیر این صورت برنامه‌شان این بود که مقوله تقلب را مطرح کنند لذا مقوله تقلب برای قبل از انتخابات است.

وی گفت: هنگامه شهیدی یک سال و نیم قبل از انتخابات برای بخشی از روزنامه‌های زنجیره‌ای شروع به فعالیت و طرح مسائل گوناگونی علیه ایران می‌کند. او فردی است که در جاسوس بودنش شکی نیست.

مصلحی با اشاره به بحث نفوذ و ترور فیزیکی و شخصیتی افراد گفت: در بحث نفوذ طراحی دشمن این است که ابتدا ترور فیزیکی انجام دهد و اقدام دوم ترور شخصیت‌هاست. به عنوان مثال منتظری فردی بود که زندانها و شکنجه‌های بسیاری را تحمل کرد و تا قائم مقام رهبری هم بالا آمد اما CIA مهدی هاشمی را کنار منتظری قرار داد و مهدی هاشمی فردی بود که قبل از انقلاب هم با CIA در ارتباط بود.

وی افزود: سی آی ای، موساد و ام آی سیکس به صورت هماهنگ و منسجم در دوران 40 ساله انقلاب در برابر این نظام ایستادگی کرده‌اند.

وزیر سابق اطلاعات با اشاره به ماموریت مهدی هاشمی معدوم در کنار منتظری خاطرنشان کرد: مهدی هاشمی ماموریت داشت منتظری را در مقابل نظام قرار دهد حال سوالی که مطرح است این است که اکنون این اتفاقات برای مسئولان حال نمی‌افتد؟ یا در فتنه 88 این اتفاق نیفتاد؟

مصلحی تصریح کرد: دشمن روی منافقین سرمایه‌گذاری کرد و منافقین را در خارج از کشور به افراد خودش در داخل متصل نمود و منافقین در فتنه 88 دقیقا طراحی و برنامه‌ریزی منسجم داشتند. هنگامه شهیدی در سال 88،‌ 12 نفر از داخل کشور را به لندن فرستاد و با کمک نوری‌زاد به آموزش آنها می‌پرداختند.

وی با بیان اینکه نوع مدیریت رهبری بی‌بدیل و استثنایی بود گفت: رهبری ابتدا در ماجرای 88 گزینه اتمام حجت را انتخاب کردند کاری که امیرالمومنین (ع) در فتنه جمل انجام دادند و اتمام حجت این بود که یکی از سران فتنه را صدا زدند و به صورت سنگین با ایشان اتمام حجت کرد و گفتند اگر شکایتی از انتخابات دارید آن را از طریق مراجع قانونی انجام دهید.

وزیر سابق اطلاعات افزود: بعد از جلسه اتمام حجت همین که بیرون آمد آن عامل نفوذی که از ابتدا در کنارش بود و در موضع‌گیری‌ها به او خط می‌داد گفت که بلندگو دستت بگیرد و در میدان انقلاب بایست.

مصلحی با اشاره به حضور یکی از برادران سران فتنه در سفارت آلمان در سال88 گفت: در سال 88 برادران یکی از سران فتنه به سفارت آلمان می‌رود و در جلسه‌ای با سفیر آلمان می‌گوید اگر شما می‌خواهید ایران ساقط شود باید فشار اقتصادی را بیشتر کنید و دقیقا در آن نوار می‌گوید که از کدام مواضع و به کدام ناحیه‌ها این فشار باید وارد شود تا تاثیر بیشتری بگذارد.

مصلحی به نقش و اهمیت فضای مجازی در سال 88 هم اشاره کرد و گفت: آمریکایی‌ها طراحی سنگینی در فضای مجازی کردند اما نتوانستند کاری از پیش ببرند و ما از این طریق توانستیم سرویس‌های اطلاعاتی منطقه‌ای را که آمریکا به نیابت گرفته بود را نیز شناسایی کنیم و اطلاعاتی به دست آوریم که در حالت عادی به دست آوردن آنها ممکن نبود که این اطلاعات در بحث دستگیری ریگی بسیار موثر بود.

وزیر سابق اطلاعات در ادامه با بیان اینکه فتنه آینده بدون سروصدا خواهد بود گفت: فتنه 88 تمام نشده و اکنون نیز ادامه دارد چرا که فتنه 88 براندازی نظام را دنبال می‌کرد و هنوز به هدفش نرسیده است. قطعا بدانید در فتنه آینده شعارهای تند داده نمی‌شود و عکس امام نیز پاره نخواهد شد.

وی در پایان تصریح کرد: بدانید که دشمن در بحث اقتصادی برنامه‌ریزی سنگین کرده و عوامل داخلی دشمن نیز در حال کار کردن هستند و می‌خواهند معضلات اقتصادی را با مشکلات اجتماعی عجین کند.

محمدحسین صفار‌هرندی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز در مراسم اکران و رونمایی از مستند "گیلن باره" در دانشگاه امیرکبیر، گفت: یکی از بخش‌های فتنه، بازخوانی وقایع فتنه برای کسانی است که در آن دوره زمانی نبوده‌اند، اما مهم‌تر از آن این است که بتوانیم چرایی وقوع فتنه را کشف و به جامعه بیان کنیم تا جلوی آسیب‌پذیری جامعه از فتنه‌های آینده باشد.

وی افزود: مردم حق دارند اثر فتنه 88 را بر روی زندگی خ

ود بدانند، بخش ابتدایی همان شلوغی‌های 8 ماه بعد از انتخابات بود، یعنی اختلاط حق و نا حق و یا کسانی که توسط جمهوری اسلامی بزرگ شده بودند و مقام‌هایی مانند نخست‌وزیری و ریاست مجلس در نظام به آن‌ها داده شده بود، اما مردم دیدند که حرف‌هایی که اینها می‌زدند، همان حرف‌های دشمنان و بیگانگان است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: سخن امام خمینی(ره) این است که هر موقع دشمن از شما تعریف کرد، به کار خود نگاه کنید، ببینید چه کار اشتباهی کردید، اما این افراد متوجه نشدند و به اقدامات خود ادامه دادند تا توهین‌ها ادامه داده شد و به توهین بزرگی که در روز عاشورا به امام حسین شد، رسید، آن‌ها را ملت خداجو معرفی کردند در حالی که آن‌ها به سید‌الشهدا توهین کردند، لذا کدام انسان خداجو این‌ کار را می‌کند.

صفار‌هرندی اضافه کرد: حرف ما این است که اگر حق و رأی شما هم دزدیده شده بود، چرا در 13 آبان شعارها و ارزش‌های مردم را زیر پای گذاشتید و یا مسجد که خانه خداست را به آتش کشیدید.

وی ادامه داد: نظام جمهوری اسلامی ایران نظامی است که فاصله چند صد هزار نفری را که باعث رئیس‌جمهور شدن جریان دیگری شد را حفظ کرد و کشور در 40 سال گذشته میان گروه‌های مختلف جا‌به‌جا شده است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: خود فتنه‌گران هم در برخی موارد بیان کردند که قضیه انتخابات بهانه بود، در حالیکه اصل نظام نشانه اصلی بود و دشمنان به دنبال این بودند که تا نقطه مقابل مؤثر خود یعنی جمهوری اسلامی را سرنگون کنند.

صفارهرندی افزود: کینه دشمن برای برپایی دشمن کافی نبود تا بتواند مسائل بزرگی برای کشور ایجاد کند؛ به تعبیر بنده، فتنه‌گران داخلی نیز با همراهی خود نظام را مانند کشتی‌گیران را پل برده و کم مانده بود که کمر نظام را با خاک آشنا کنند، اینها سیاست‌ورزی نبود، بلکه نمونه‌ای از طراحی‌های گذشته و نوعی کودتا بود.

وی گفت: اگر دشمن خودش به تنهایی می‌خواست اقدامی انجام دهد ناکام می‌ماند، به همین خاطر است که گزینه نظامی چندین سال است که زیر میز رفته، لذا می‌خواهند از نیروهای داخلی استفاده کنند که این نیروها همان نیروهای نشان‌دار نزدیک به‌ آمریکا نباشند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: در دهه 80 یکی از نویسندگان ضد انقلاب و سلطنت‌طلب نوشته بود برای تغییر نظام در ایران به یک میانجی داخلی نیاز است که نظام به آنها نگاه بدی نداشته همچنین آنها نیز به آمریکا دلبستگی داشته باشند؛ لذا گروه‌هایی مانند نهضت آزادی که دیگر جایگاهی در کشور ندارند را بی‌فایده دانست، یعنی انقلابیونی که از انقلاب به دلایل مختلفی عبور کرده‌اند را برای تغییر نظام لازم می‌دانست.

صفار هرندی عنوان کرد: انقلابیونی که فلسفه‌شان تغییر نکرده، اما زندگی‌شان و یا عقیده فرزندان و نزدیکانشان تغییر کرده است، طعمه‌های خوبی هستند، یعنی آنهایی که هویت ظاهری خود را انقلابی نگه داشته و حتی جایگاه بزرگی در انقلاب دارند.

وی افزود: بعضی از انقلابیون پشیمان کم آوردند و دیگر برای خود استدلالی ندارند، حتی در زمانی که اسنادی علیه فرزندانشان را دیدند، قبول نکرده و به منافع ملی و مردم پشت کردند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: بنده از کسانی هستم که می‌گویم پیش از وقوع فتنه بین سران فتنه و دشمنان نشست و برخواستی نبوده و برای آن نیز سندی نداریم، البته شاید دوستان دیگر مستنداتی داشته باشند، اما من می‌گویم دو جریان فتنه بیرونی و درونی، موازی با هم بودند که البته به گفته مقام معظم رهبری، فتنه اصلی خارج از کشور است و یک عده در داخل نیز به دلیل تخیلات خود و تمایلات خودشان و اطرافیانشان نسبت به سابق متزلزل شده که این افراد اعلام نمی‌کنند که می‌خواهند نظام را سرنگون کنند، بلکه می‌گویند کشور را نجات خواهیم داد و برای رسیدن به هدف خود بر روی پیروزی متمرکز شده و جاه‌طلب می‌شوند.

صفارهرندی گفت: این افراد جاه‌طلب طمعه خوبی برای ایجاد فتنه در کشور به دست دشمنان هستند، یعنی تلاقی جریان داخلی و جریان خارجی که لزوما هم در خارج از کشور با یکدیگر دیدار نداشته‌اند، باعث فتنه‌گری در داخل می‌شود.

وی اظهار داشت: اینگونه افراد همیشه وجود دارند و خطر فتنه همیشگی است، پس باید مراقب باشیم و افراد سست‌عنصر را به جایگاه‌های بالا نرسانیم و دقت داشته باشیم در پیام‌رسانی‌های خود به گونه‌ای عمل کنیم که خائن به کشور را مانند خادم نشان ندهیم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: کسانی که آشوب در زندگی مردم ایجاد می‌کنند و مشکلات اقتصادی کشور را برطرف نمی‌کنند، همین افراد سست‌عنصر هستند که باعث ایجاد فتنه و اشتعال آتش فتنه خواهند شد.