
در سال 2010 تیم ملی پرتغال ، در جام جهانی آفریقای جنوبی برابر کره شمالی به برتری 7-0 رسید، در آن زمان هدایت تیم ملی پرتغال برعهده کارلوس کی روش بود.
بعد از 12 سال آنها یک برد پرگل دیگر را به دست آوردند. دومین برد برتر تاریخ حضور آنها در جام جهانی، مهم ترین و شایسته ترین آنهاست چرا که آنها قبلا برابر یک نماینده ضعیف آسیا یعنی کره شمالی برنده شده بودند ضمن این که پرتغالی ها یک بار دیگر در جام جهانی 1966 برابر همین تیم فوتبال کره شمالی با 5 گل برنده شده بودند.
تیم ملی پرتغال در حالی سوئیس را با نتیجه رویایی 6-1 شکست داد که سوئیسی ها در دور مقدماتی نتایج بدی نگرفته بودند و با پیروزی برابر تیم های صربستان و کامرون و باخت میلیمتری 1-0 برابر برزیل به این مرحله از مسابقات صعود کره بودند.
در روزی که رونالدو روی نیمکت ذخیره ها نشسته بود و در نیمه دوم راهی بازی شد، پرتغالی ها بهترین برد خود برابر یک تیم اروپایی را در تاریخ فوتبال جام جهانی به دست آوردند.