ماجرای حمله هواداران پرسپولیس به مجری فوتبال برتر چه بود؟

محمدحسین میثاقی و تهیه کننده اش مهدی هاشمی، دوشنبه شب چهره تازه‌ای از برنامه فوتبال برتر به جامعه فوتبال ارائه کردند و با آشتی دادن یحیی گل محمدی و خداداد عزیزی، باعث خرسندی خانواده فوتبال شدند، اما این مدل جدید، با اعتراض هواداران پرسپولیس همراه شد.

اگر سری به فضای مجازی بزنید متوجه می‌شوید هواداران پرسپولیس به شدت از میثاقی دلخورند و او را به راه اندازی سفیدشویی برای تراکتور و زنوزی متهم می‌کنند.

به طور نمونه فعالان مجازی پرسپولیس می‌نویسند؛ مجری - کارشناس جوان برنامه فوتبال برتر دوشنبه شب گذشته به شکلی کاملا خودجوش! تغییر رویه داد و خلاف روال همیشگی برنامه هایش سعی کرد دل‌ها را به هم نزدیک کند. آن هم در شرایطی که یک طرف این درگیری تراکتور بود.

این گونه بود که برنامه‌ای که طی سال‌های اخیر بار‌ها و بار‌ها باعث اصطکاک و دلخوری و حتی درگیری مدیران فوتبالی شده و فوتبالی‌ها در هر برنامه اش بار‌ها و بار‌ها توسط کمیته‌های انضباطی و اخلاق جریمه و حتی محروم شدند، روال سابقش را تغییر داد و از دریچه و زاویه دید هواداران پرسپولیس، محمدحسین میثاقی در این برنامه تمام تلاشش را به کار گرفت تا به نوعی بابت قهرمانی تراکتوری‌ها از بقیه فوتبالی‌ها پیام تبریک و تهنیت بگیرد.

اتفاقی که البته چندان نیازی به آن نبود چرا که تراکتور این فصل با وجود احکام نامناسب انضباطی و اخلاقی، از نظر فنی و فوتبالی از همه تیم‌های مدعی برتر بود و نیازی به سفید شویی میثاقی و این بازی گل درشت رسانه‌ای و شعاری نداشت.

هواداران پرسپولیس می‌گویند؛ دعوت تلفنی از حسین خبیری و یحیی گل محمدی به عنوان یک طرف ماجرای پر از حاشیه بازی تراکتور فولاد و تلاش برای گرفتن حرف‌های مثبت از آن‌ها و از آن مهم‌تر القای این موضوع که تراکتور از هر نظر شایستگی قهرمانی را داشت و از سوی دیگر دعوت از خداداد عزیزی که طی ۱۰ هفته گذشته هواداران پرسپولیس را حسابی بابت اظهارنظر‌های پس از مسابقه و حرکات و اقداماتش در جریان مسابقه، شاکی و ناراحت کرده بود و شنیدن توضیحات و توجیه‌های او همگی به این سمت و سو رفت که بقیه تیم‌ها باید پیشاپیش قهرمانی تراکتور در لیگ برتر را پاس یدارند.

به هر روی پرسپولیسی‌ها معتقدند رویکرد میثاقی در برنامه این هفته فوتبال برتر، رویکردی کاملا متفاوت همراه با اقداماتی بود که سفیدشویی را بیش از هر واژه‌ای در ذهن‌ها متبادر می‌کرد.