واکنش سیروس دین‌محمدی به پنالتی جنجالی صنعت نفت

سیروس دین‌محمدی بعد از شکست 2 بر صفر تیمش مقابل صنعت نفت آبادان اظهار داشت: زمانی که شما بیرون از خانه و مقابل این هواداران بازی می‌کنید طبیعتاً اتفاقاتی می‌افتد که خودتان باور نمی‌کنید. ای کاش موبایل می‌آوردم تا صحنه پنالتی صنعت نفت را ببینید. واقعا تعجب‌آور و خنده‌دار بود. VAR به نظرم برای تیم‌های پرهوادار است. پیکان متأسفانه همیشه مظلوم بوده است و امروز هم مظلوم بود.

وی در ادامه افزود: من به آقای کاظمی (داور بازی صنعت نفت - پیکان) گفتم مگر می‌شود شما پنالتی را نگیرید و بعد به VAR بروید؟! شما که از هیچ صحنه‌ای نمی گذرید، چطور ندیدید؟ آنجا هم می‌گفتند بگیر، نگیر! واقعاً خنده‌دار بود. مگر می‌شود؟! الان صحنه را دیدم، باورم نمی‌شد. طبیعتاً وقتی این اتفاق می‌افتد تیم شما مجبور است از جلو پرس کند و فضا بدهد. بچه‌ها خیلی تلاش کردند، ولی نتوانستیم از موقعیت‌ها استفاده کنیم. ای کاش وحید کاظمی امروز داور ما نبود، چون در بازی با آریو اسلامشهر یک اتفاقاتی افتاده و روی او هجمه بود. به نظرم امروز اشتباهش در آن بازی جبران شد.

سرمربی تیم فوتبال پیکان راجع به اینکه در بین دو نیمه نیز با داور مسابقه صحبت کرده است یا خیر، گفت: تمام صحبت‌ها درباره پنالتی بود. او گفت من صحنه را ندیدم، مگر می‌شود؟! طبیعتا این اتفاقات در فوتبال می‌افتد و خطاهای 50-50 را می‌گیرند. شاید اگر ما تماشاگر داشتیم این صحنه را نمی‌گرفت. شاید اگر در قلعه حسن‌خان بود هم پنالتی نمی‌گرفت. اصلاً برای ما VAR نمی‌رفت! یکی دو صحنه اتفاق افتاد، اما داور گفت VAR نمی روم، اما تماشاگر می‌گفت VAR، سریع می‌رفتند. مگر می‌شود؟! تماشاگر تکلیف را مشخص می‌کند؟ تماشاگران ترقه می‌زدند و فکر می‌کنم آقای کاظمی از ترقه ترسیده بود!

دین محمدی در واکنش به این موضوع که در لیگ‌های بزرگ دنیا هم وقتی داور صحنه‌ای را نمی‌بیند کمک داور ویدیویی به او تذکر می‌دهد و اینکه به نظر می‌رسد او در حال توجیه شکست تیمش هست، تصریح کرد: شما صحنه پنالتی را دیدید؟ شک نکنید این صحنه را برای ما پنالتی نمی‌گرفتند. شما فیلم بازی را ببینید، بازیکن به هوا پریده، بالاخره باید پایین بیاید. چه کار کنیم؟ پایش را قطع کنیم؟!