مانع بزرگ استقلال برای جذب حسین‌نژاد لو رفت

تیم فوتبال استقلال تهران در آستانه دیدار نیمه‌نهایی جام حذفی مقابل صنعت نفت آبادان، تمرینات خود را از روز گذشته (یکشنبه ۲۸ اردیبهشت) از سر گرفته و هم‌زمان مذاکراتی برای تقویت ترکیب خود در فصل آینده لیگ برتر آغاز کرده است.

در همین راستا، یکی از گزینه‌های مدنظر مدیران باشگاه استقلال، محمدجواد حسین‌نژاد، هافبک ایرانی تیم دینامو ماخاچ‌قلعه روسیه است. حسین‌نژاد فصل گذشته با عملکرد درخشان خود در سپاهان، توجه باشگاه روسی را جلب کرد و با قراردادی سه‌ساله به این تیم پیوست؛ قراردادی که تا ۳۰ ژوئن ۲۰۲۷ اعتبار دارد.

باشگاه دینامو برای جذب این بازیکن ایرانی حدود ۹۰۰ هزار یورو هزینه کرده و با توجه به باقی ماندن دو سال از قرارداد حسین‌نژاد، به‌راحتی حاضر به صدور رضایت‌نامه او نخواهد بود. به این ترتیب، اگر استقلال خواهان جذب این بازیکن آینده‌دار باشد، علاوه بر پرداخت دستمزد او باید رقم قابل‌توجهی را نیز بابت رضایت‌نامه به باشگاه روسی پرداخت کند.

حسین‌نژاد در فصل جاری در ۲۳ بازی برای دینامو ماخاچ‌قلعه به میدان رفته و موفق به ثبت ۳ گل و ۴ پاس گل شده است؛ آماری که او را به یکی از گزینه‌های جذاب برای نقل‌وانتقالات استقلال تبدیل کرده است.