
کمیته وضعیت بازیکنان در خصوص چند پرونده آرای خود را صادر کرد. آرای خود را درباره پروندههای مختلف صادر کرد.
آرای صادره به شرح زیر است:
*با توجه به شکایت رضا دهقانی از باشگاه صنعت مس رفسنجان، این باشگاه به پرداخت ۶ میلیارد و ۲۳۱ میلیون بابت اصل خواسته و مبلغ ۲۳۱ میلیون ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد.
*در پرونده شکایت حسین بهرامی از باشگاه مس شهر بابک، این باشگاه به پرداخت مبلغ یک میلیارد و ۸۵۵ ریال بابت اصل خواسته و مبلغ ۷۱ میلیون و ۴۱۷ هزار و ۵۰۰ ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد.
*در پی شکایت امین اسدی از باشگاه داماش گیلان، این باشگاه به پرداخت مبلغ ۴ میلیارد ریال بابت اصل خواسته و مبلع ۱۵۴ میلیون ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد.
*با توجه به شکایت محمد قنبری از باشگاه شهر راز شیراز، این باشگاه به پرداخت مبلغ ۱۸ میلیارد ریال بابت اصل خواسته و مبلغ ۶۹۳ میلیون ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد.