خبر خوب وزیر علوم برای علیرضا بیرانوند

وزیر علوم امروز خبری مهم برای مشمولان خدمت سربازی در مقطع دکتری و پسا دکتری ارائه داد. سین سیمایی صراف، قائم‌مقام وزیر علوم اعلام کرد:  با موافقت رهبر معظم انقلاب، امکان جذب دانش‌آموختگان دکتری مشمول نظام وظیفه در دوره پسادکتری فراهم شده است. مشمولان می‌توانند از این امکان برای به تعویق انداختن خدمت سربازی خود استفاده کنند و از طریق سامانه ساجد نسبت به ثبت درخواست اقدام نمایند.

بیرانوند چند شب پیش در برنامه «فوتبال برتر» مدعی شد که در مقطع دکتری مشغول تحصیل است، ادعایی که واکنش‌های زیادی را به دنبال داشت. حتی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خرم‌آباد اعلام کرد رشته‌ای که بیرانوند در آن تحصیل می‌کند، در مقطع دکتری در این دانشگاه ارائه نمی‌شود. پس از آن بیرانوند در گفتگو با خبرورزشی اعلام کرد در آزمون دکتری پذیرفته شده و در بروجرد به تحصیل ادامه می دهد.
 
اکنون و با اعلام این مصوبه، در صورتی که تحصیل بیرانوند در مقطع دکتری تایید شود و او بتواند مدرک دکتری بگیرد، می‌تواند با قبول شدن در آزمون پسا دکتری، مدتی دیگر رفتن به خدمت سربازی معاف شود را به تعویق بیاندازد!