
فرزاد حاتمی هم تیمی سابق فرهاد مجیدی در استقلال پیرامون موضوع جدایی برخی سرمربیان تیمهای موفق بعد از پایان فصل اظهار داشت: اسکوچیچ بعد از کسب عنوان قهرمانی با تراکتور ثابت کرد که از آن دسته مربیان ترسو نیست که بعد از یک قهرمانی یا یک صعود با تیمی از دسته پایینتر به بالا فوراً آن تیم را ترک کنند.
وی در این باره که آیا منظورش فرهاد مجیدی است که بعد از قهرمانی در لیگ بیست و یکم از این تیم رفت توضیح داد: اتفاقا من خودم هم آن سال از دست فرهاد ناراحت شدم چون انتظار نداشتم استقلال را یک مرتبه رها کند. اما بعدها صحبتهایی شنیدم و با خودش هم حرف زدم که فهمیدم اتفاقاً باید میرفت.
حاتمی در این باره که چه صحبتهایی شنیده و چه موضوعی باعث شد که فرهاد در استقلال نماند گفت: خودم با فرهاد حرف زدم و با افرادی که به او نزدیک بودند هم صحبت کردم. او اگر میماند قرار بود اتفاقاتی برایش رخ بدهد که نگذارند دوباره با استقلال قهرمان شود. آنها را با سند و مدرک به من گفت و من هم فهمیدم که اتفاقاً باید میرفت و به خودش هم گفتم که خوب کاری کرد.