۲ سال است خط می‌دهند مرا بزنند!

علی علیپور، مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس، پس از تساوی تیمش مقابل فولاد خوزستان، ضمن اشاره به کیفیت نامناسب زمین چمن ورزشگاه شهدای شهر قدس و مقایسه آن با بازی‌های خارج از خانه، از فشارها و خط‌دهی‌هایی که طی دو سال اخیر علیه او صورت گرفته، گلایه کرد.

علیپور با بیان اینکه “دو سال است برخی خط می‌دهند تا من را بزنند”، از فشار زیادی که این موضوع روی او وارد کرده، سخن گفت و ادامه داد: اینکه بخواهند در باشگاه خودم بخواهم بجنگم، جنگ بدی است. با هیچ بنده‌ای نبسته و کسی را تخریب نکردم، چرا که فقط با خدا هستم.

مهاجم سرخ‌پوشان همچنین به موضوع بازی در ورزشگاه آزادی اشاره کرد و از هواداران خواست تا برای بازی در این ورزشگاه، حق اصلی خود را مطالبه کنند. او گفت: فشاری که هوادار در آنجا روی حریف می‌گذارد به ما کمک می‌کند. تمام بازی‌های ما در شهرقدس شبیه بازی‌های خارج از خانه است.

علیپور با اشاره به اینکه “هر وقت هر حرفی می‌زنیم برای ما نامه می‌آید و برخورد می‌شود”، خاطرنشان کرد: زمین چمن از نقاط مختلف، کیفیت مناسبی نداشت و تعادل بازیکنان را بر هم می‌زد. شنیدم تیم‌های دیگر نیز قصد دارند بازی‌های آسیایی خود را در این ورزشگاه برگزار کنند و این موضوع به ضرر پرسپولیس است.

علیپور در پایان درباره گلزنی با پیراهن تیم ملی گفت: برای این موضوع می‌جنگم. از همه هم‌تیمی‌های قدیمی و فعلی‌ام که در تیم ملی حمایت می‌کنند قدردان هستم.