سرپرست استقلال: شخصیت و اصالت تیم به من اجازه دعوا نمی‌دهد

بیژن طاهری اعلام کرد: تیم تحت کنترل سرمربی و من است.

سرپرست آبی پوشان پس از خروج از باشگاه استقلال در خصوص حواشی اخیر استقلال گفت: امروز جلسه‌ای بین ساپینتو و اعضای هیات مدیره باشگاه است که البته من برای کار دیگری آمده‌ام. برخی دنبال این روز‌های استقلال می‌گردند تا تیم نتیجه نگیرد و نقطه نظراتی آفت است را به تیم اعمال کنند. نمی‌توانم یکی یکی نام ببرم. دنبال حاشیه نباشید و هواداران سوار موج نشوند. کجای فوتبال دیدید که تیمی ببازد کاپیتان تیم بازیکنان را به پیش هواداران ببرد تا عذرخواهی کنند. هواداران عزیر خواهش می‌کنم گول فضای مجازی را نخورید. تیم تحت کنترل سرمربی و من است. تمام حرف‌ها حواشی است.

وی در واکنش به انتقادات علیه خود گفت: من همانی هستم که همراه تیم بدون شکست قهرمان شدیم. همان موقع ۶ تساوی پی در پی کسب کردیم و بر علیه ما می‌گفتند. بیرون تیم و رختکن تیم تحت اختیار من است. اگر برخی بازیکنان بیرون صحبت کرده‌اند به این خاطر است که بچه هستند و اشتباه می‌کنند و احساساتی تصمیم می‌گیرند  اما انقدر موضوع مهمی نبود و به کمیته انضباطی معرفی شدند و خودم معرفی کردم و قطعا جریمه سنگینی می‌شوند. تیم ما خوب است و تازه هفته چهارم بازی‌ها هستیم. عده‌ای می‌گویند تو دهانی بزنیم، اما دوره لات بازی گذشته است. شخصیت و اصالت تیم من به من اجازه دعوا نمی‌دهد. هواداران استقلال همه با شخصیت هستند. پورحیدری و حجازی چه زمانی بی احترامی کردند و تو دهانی زدند؟

طاهری در پاسخ به این سوال که چرا با توجه به هزینه‌های سنگین بابت نقل و انتقالات، چرا نتایج خوبی کسب نمی‌شود گفت: حیف است که زحمات افرادی که در این باشگاه هستند نادیده گرفته شود. بی انصافی نکنید روند استقلال رو به رشد است. مقابل پیکان بد بازی نکردیم. باید به تیمی که چند بازیکن خارجی دارید کمی زمان بدهیم. کدام تیم ۱۲ امتیاز گرفته است؟ قول می‌دهم که روند رو به رشد است و با زحمت بیشتر به دوران اوج باز می‌گردیم. پیشکسوتان بازیکنان را تحت فشار نگذارند. سال گذشته کوشکی را به چه روزی انداختید؟ حتی نمی‌خواست دیگر بازی کند. اکنون او اوج گرفته، باقی را به حاشیه نبرید. بگذارید روند را حفظ کنند.

سرپرست استقلال دربرابر بازی مقابل الوصل گفت: نظر فنی نمی‌دهم. تیم ضعیف بازی کرده است و اتفاقات فوتبالی رخ داده اما می‌گویم که روی من بابت آن بازی سیاه است و خجالت می‌کشم. شکست سنگین بوده و نمی‌توانیم ۷ گل بزنیم. برخی موارد را باید باور کنیم. در بازی‌های آسیایی ۱۶ بازیکن خارجی می‌توانند بازی کنند، اما در لیگ داخلی ۴ بازیکن. همه آن بازیکنان خارجیشان مقابل ما بازی می‌کنند.

وی درباره نتایج ضعیف استقلال نسبت به فصل گذشته که بدترین ورژن این تیم بود گفت: به هرحال فوتبال است و اتفاقات مختلفی رخ می‌دهد. اینگونه نیست که، چون به الاهلی با یک گل یا ۳ گل باختیم مقابل الوصل هم باید همینگونه باشد. فوتبال قابل پیشبینی نیست. اگر قابل پیشبینی بود که انقدر هوادار نداشت. برخی موارد فنی است. تیم و رختکن کامل در اختیار من است و حاشیه‌ای به جر دو مصاحبه نداریم. باید به آنها کمک کنیم. منظم‌ترین تیمی که در چند سال دیدم همین تیم بوده است. بازیکنان گوش به فرمان هستند.

طاهری درباره کنترل بازیکنان و مصاحبه آنها گفت: مطمئن باشید بار آخر است و دیگر این اتفاق رخ نمی‌دهد و دیگر نمی‌بینید که بی جهت مصاحبه کنند. قول می‌دهم دیگر این اتفاقات رخ ندهد.

وی درباره حضور بازیکنان استقلال در جلسه امروز باشگاه اظهار داشت: آدان و نازون در این جلسه حضور داشتند. زمان برای بازیکنان مطرح دیگر را کمیته انضباطی اعلام می‌کند و بعد از بازی با شمس آذر یکی یکی بازیکنان فراخوانده می‌شوند. مطمئن باشید کسی تخلف کند کمیته انضباطی تصمیم می‌گیرد.

سرپرست تیم استقلال در خصوص عدم برگزاری بازی استقلال در ورزشگاه آزادی و تأثیر آن بر روی عملکرد تیم گفت: خیلی پیگیری کردیم تا بازی‌ها در آزادی برگزار شود چراکه می‌دانید شرایط بازی در دیگر ورزشگاه‌ها برای استقلال و پرسپولیس فرق می‌کند.

طاهری در خصوص سهل انگاری در خصوص سید حسین حسینی گفت: این موضوع فنی است. قبل از اینکه من آمدم بازیکنان جدا شده بودند. سید حسین حسینی بچه این باشگاه است و قدر او را می‌دانیم و او را فراموش نمی‌کنیم.