واکنش فلیک به شکست سنگین بارسلونا

  بارسلونا نخستین شکست فصل خود را متحمل شد.

آبی اناری ها در دیدار برابر سویا با نتیجه عجیب و باورنکردنی ۴ بر ۱ شکست خوردند.

فلیک در نشست خبری بعد از بازی گفت: با این شکست و احساساتی که داریم، مهم این است که وقتی بعد از فیفا دی برمی‌گردیم، برای هر عنوانی، چه لیگ، چه جام و چه چیزهای دیگر، بجنگیم. این همان چیزی است که می‌خواهیم.»

او ادامه داد: ما تیم خوبی هستیم، بازیکنان با قدرت برمی‌گردند و ما هم برمی‌گردیم. سرهایتان را بالا بگیرید و پیش برویم.

فلیک در مورد ناکامی تیمش در کنترل توپ در نیمه اول گفت:هدف ما کنترل توپ و مالکیت آن است. در نیمه اول این اتفاق نیفتاد و دلایل زیادی دارد. باید  این موضوع را قبول کنیم تا ببینم چگونه می‌توانم آن را تحلیل و حل کنم.

سرمربی مربی آلمانی به تأثیر غیبت برخی از بازیکنان کلیدی اشاره کرد و توضیح داد: بعد از فیفا دی بازیکنان مهمی را بازمی‌گردانیم و مهم این است که همه به بهترین سطح خود برگردند. شکست سخت و تلخی بود اما امیدواریم که در دیدارهای بعدی جبران کنیم.

با این نتیجه، سویا امتیاز خود را به ۱۳ رساند و به رتبه ششم جدول صعود کرد، در حالی که بارسلونا با ۱۹ امتیاز در رتبه دوم باقی ماند و رئال مادرید با ۲۱ امتیاز صدرنشین است.