در ادامه رقابتهای روز دوم تکواندوی قهرمانی جهان در چین ، مهدی حاجموسایی، نماینده وزن ۶۳- کیلوگرم ایران در دیدار فینال برابر محمدخلیل جندوبی دارنده مدالهای نقره و برنز المپیک از تونس به میدان رفت و در شرایطی که مبارزه در راند نخست ادامه داشت جندوبی با مشت به گلوی حاجی موسایی زد که این ضربه باعث شد حاجی موسایی روی شیاپ چانگ بیفتد و دیگر قادر به ادامه مبارزه نباشد و دست جندوبی به عنوان پیروز مبارزه بالا برود.
حاجیموسایی پیش از این در دور نخست برابر «مکینتاش» از انگلیس در دو راند و با نتایج پانزده بر دو و هشت بر صفر به برتری رسید. او سپس برابر ارنست مرداناج از آلبانی در دو راند و با نتایج هشت بر یک و هفده بر دو به برتری رسید و در سومین مبارزه نیز عمر دایاوغلو از ترکیه را دو بر صفر برد. او در چهارمین مبارزه نیز برابر کریستین برگن از نروژ با نتیجه دو بر صفر به برتری رسید. حاجی موسایی در نیمه نهایی نیز برابر جون جانگ دارنده مدالهای طلای جهان و برنز المپیک از کره جنوبی با نتیجه دو بر یک به برتری رسید و راهی فینال شد.
آخرین مدال طلای تکواندوی مردان ایران ۱۰ سال پیش و در جریان رقابتهای جهانی ۲۰۱۵ بهدست آمده بود.
پیش از این مهلا مومنزاده، دیگر نماینده ایران، در روز دوم این رقابتها، در دور نخست وزن ۴۹- کیلوگرم مقابل کارابو کولا از بوتسوانا با نتیجه دو بر صفر به برتری رسید اما در دومین مبارزه برابر فوفانا از فرانسه در دو راند و با نتایج ۹ بر هشت و دوازده بر شش شکست خورد و از دور رقابتها کنار رفت.
در روز نخست این رقابتها نیز ناهید کیانی در وزن ۵۷- کیلوگرم زنان و آرین سلیمی در وزن ۸۷+ کیلوگرم مردان با شکست مقابل رقیبانشان از دور مسابقات کنار رفتند.