تیم فوتبال استقلال در چارچوب رقابتهای هفته پنجم لیگ قهرمانان آسیا ۲ از ساعت ۲۰:۳۰ امروز (چهارشنبه، ۵ آذر) به مصاف الوصل امارات رفت که این دیدار در نهایت با نتیجه یک بر یک به پایان رسید.
مسعود میرال، سرمربی الوصل در نشست خبری پس از بازی گفت: بازی در نیمه نخست سخت بود، استقلال بیشتر از توقع ما از ما انرژی گرفت و بیش از انتظار دویدیم. استقلال در نیمه اول بهتر بود. در نیمه دوم بررسی کردیم و میانه زمین را بستیم. مساوی گرفتیم و برای حفظ جایگاه ما کافی بود. فرصت داریم تا خود را بازسازی کنیم و برای بازی بعد آماده شویم. استقلال تیم قدرتمندی است و هواداران زیادی دارد، اینکه در یک بازی شکست خورده دلیل خاصی ندارد.
سرمربی الوصل درباره تاخیر در ورود به ورزشگاه بیان کرد: امروز 50 دقیقه طول کشید تا از هتل به ورزشگاه برسیم. نمیدانیم مقصر کیست، روی گوگل مپ نگاه میکردیم و مسیر را اشتباه رفتیم. دیروز این مسیر را به خوبی طی کردیم.
وی درباره بازی ادامه داد: سه بازی است که آمدهام و در این بازیها موفق نشدیم که از ۱۱ بازیکن استفاده کنیم. دیروز در فرودگاه یکی از بازیکنان خبردار شد که خواهر خود را از دست داده است.
هوگو جونیور، بهترین بازیکن زمین هم بیان کرد: بازی خوبی بود. استقلال خطوط خود را خوب بسته بود و سخت به دفاع آنها نفوذ میکردیم. میتوانستیم حمله بیشتری کنیم ولی باید خوب دفاع میکردیم تا یک امتیاز را حفظ کنیم.