دومین شکست استقلال در ثانیه پایانی رقم خورد

در نخستین روز از زمستان ۱۴۰۴ هفته سیزدهم رقابت‌های لیگ برتر با ثبت دومین شکست استقلال همراه بود. در بازی‌های امروز ۵ دیدار در شهرهای تهران، اصفهان، آبادان، گرگان و آمل برگزار شد.

در گرگان تیم شهرداری در دیداری جذاب و تماشایی در یک ثانیه پایانی دومین شکست استقلال را با نتیجه ۹۱ بر ۹۰ رقم زد تا هیجان در هفته سیزدهم به اوج خود برسد. در این بازی پری‌پتی با ۲۰ امتیاز، ۱۰ پاس و ۲ بلاک‌شات بهترین بازیکن شهرداری بود و ارسلان کاظمی با ۱۴ امتیاز و ۴ پاس، بهترین عملکرد را در تیم استقلال تهران داشت. در این دیدار پری پتی با ۲۰ امتیاز، ۱۳ ریباند و ۱۰ پاس گل در ترکیب گرگان تریپل دبل کرد و همیلتون نیز با ۳۱ امتیاز، ۳ ریباند، ۳ پاس گل و ۴ توپربایی نقش موثری در برتری تیمش داشت. در آن سوی میدان ارسلان کاظمی با ۱۴ امتیاز، ۱۳ ریباند و ۴ پاس گل در کنار سید مهدی جعفری با ۲۸ امتیاز، ۷ پاس گل و ۳ توپربایی بهترین‌های استقلال بودند.

در دیگر بازی امروز و در سالن زنده‌یاد محمود مشحون تیم بسکتبال طبیعت اسلامشهر ۹۷ بر ۷۹ پترونوین ماهشهر را شکست داد. واشنگتن با ۱۲ امتیاز، ۶ ریباند و ۴ بلاک شات بیشترین کارایی را در تیم طبیعت داشت و در آن سوی میدان آرین رحمانی با ۳۰ امتیاز، ۵ پاس گل و ۳ توپ‌ربایی، بهترین بازیکن پترو نوین ماهشهر بود.

تیم پدافند اصفهان در اولین بازی هفته ۷۸ بر ۵۶ پاس کردستان را شکست داد. در این دیدار امیرحسین رضایی‌فر با ۱۴ امتیاز، ۹ ریباند و ۴ پاس گل بیشترین کارایی را در تیم پدافند و سجاد گرامی مقدم با ۱۱ امتیاز و ۵ ریباند بیشترین کارایی را در تیم کردستان داشتند.

نفت آبادان ۱۱۳ بر ۹۰ نفت زاگرس جنوبی جهرم را در این هفته شکست داد، سجاد پذیرفته با ۱۹ امتیاز، ۹ ریباند، ۵ پاس گل و ۳ توپ‌ربایی بیشترین کارایی را در تیم نفت داشت و امیرعلی قلی‌زاده با ۲۳ امتیاز و ۵ ریباند بیشترین کارایی را در تیم جهرم به نام خود ثبت کرد.

در آخرین بازی کاله برابر گلنور به برتری دست یافت و با نتیجه ۸۹ بر ۷۳ به پیروزی رسید.

نتایج دیدارها بدین شرح است:

رعد پدافند هوایی اصفهان ۷۸ - پاس کردستان ۵۶

طبیعت اسلامشهر ۹۷ - پترونوین ماهشهر ۷۹

پالایش نفت آبادان ۱۱۳ - نفت زاگرس جنوبی جهرم ۹۰

شهرداری گرگان ۹۱ - استقلال تهران ۹۰

کاله مازندران ۸۹ - گلنور اصفهان ۷۳

در این هفته مهگل البرز استراحت داشت.