آسانی:‌ نگفتم از استقلال جدا می‌شوم

یاسر آسانی، بازیکن آلبانیایی تیم فوتبال استقلال در گفت‌وگو با سایت این باشگاه، با اشاره به آمادگی بدنی‌اش گفت: من تمرینات مداومم را به‌صورت اختصاصی و با جدیت دنبال می‌کنم تا از شرایط مطلوب بدنی خارج نشوم. همواره با کادر فنی و مدیریت تیم در تماس هستم و تمام تلاش خود را برای حفظ آمادگی کامل به کار می‌بندم.

وی در ادامه با ابراز دلتنگی برای هواداران باشگاه استقلال تصریح کرد: دلم برای هواداران استقلال خیلی تنگ شده است و بی‌صبرانه منتظر دیدار دوباره‌شان هستم. از اینکه در نخستین سال حضورم در استقلال توانسته‌ام محبوبیت خوبی میان هواداران به دست بیاورم، بسیار خوشحالم. همان‌طور که پیش‌تر هم گفته‌ام، استقلال بهترین هواداران را دارد.

هافبک تیم فوتبال استقلال درباره عملکرد تیم در فصل جاری نیز خاطرنشان کرد: از اینکه با تلاش همه اعضای تیم و حمایت هواداران توانستیم سهمیه نخبگان را کسب کنیم و در صدر جدول لیگ قرار بگیریم، بسیار خوشحالم. خوشحالیم که توانستیم دل هواداران را شاد کنیم. بی‌صبرانه منتظر آغاز مسابقات فصل جدید و حضور دوباره در ایران هستم. به‌طور مداوم از دوستانم در ایران جویای احوال‌شان و شرایط کشور هستم.

آسانی در واکنش به مصاحبه‌ای که پیش‌تر منتشر شده و موجب نگرانی هواداران شده بود، گفت: می‌دانم آن مصاحبه باعث نگرانی هواداران شد و پیام‌های زیادی برای من و باشگاه ارسال کردند. باید تأکید کنم هیچ‌گاه نگفتم قصد جدایی از استقلال را دارم. خبرنگار تنها پرسید آیا پیشنهاد از تیم‌های دیگر دارم یا نه و من هم پاسخ دادم بله، پیشنهادهایی وجود دارد، اما تمرکز و فکر من فقط روی استقلال است. امیدوارم به‌زودی هواداران را از نزدیک ببینم تا جشن قهرمانی را که قولش را داده‌ایم، در کنار هم برگزار کنیم.