علیرضا منصوریان در اولین بازی ای که به طور جدی روی نیمکت تیم ملی نشست با استفاده از این حربه و با گل محمد رضا خلعتبری تیم روسیه را شکست داد. روسیه ای که همواره یکی از تیم های حاضر در یورو بوده و در یورو 2016 هم حضور داشت. هر چند این بار بازی های خوبی از این تیم شاهد نبودیم.

 

در بازی های باشگاهی هم این حربه به خوبی از سوی علیرضا منصوریان بکار گرفته شد. نمونه اش در بازی فصل گذشته نفت تهران با پرسپولیس. بازی که به زعم بسیاری از کارشناسان نتیجه آن قهرمانی را از تیم برانکو گرفت. در این بازی نفت تهران با هدایت علیرضا منصوریان بازی را در میانه میدان به خوبی اداره کرد و بعد از  خسته کردن پرسپولیس تاکتیک ضد حمله را پیاده کرد و دوبار به گل رسید.

 

در سال های اخیر استقلال و حتی پرسپولیس بیشتر و از ابتدای بازی ترکیبی فوتبال می کردند و این طور نبوده که حتی برای دقایقی در منطقه یک سوم دفاعی تجمع کنند و بعد از توپ گیری ضد حمله بزنند. شاید به این دلیل که این دو تیم استفاده از این حربه را در شان خود نمی بینند در حالی که فوتبال حرفه ای ایجاب می کند تیم قهرمان شیوه های متعددی برای بازی داشته باشد. بازی با یک شیوه خاص و تعریف شده حتی تیم مدعی قهرمانی را برای حریفان تبدیل به یک تیم ساده خواهد کرد.

 

استقلال با اضافه کردن تاکتیک ضد حمله به شیوه های بازی اش به تیم پیچیده تری تبدیل می شود در حالی که در فصل های گذشته این چنین نبود. در برهه ای که سانتر خسرو حیدری از جناح راست تبدیل به تنها حربه استقلال برای رسیدن به گل تبدیل شده بود دیدید که استقلال از نتیجه باز ماند اما هم اکنون خبر رسیده استقلال در اردوی ارمنستان شیوه های متعددی را برای بازی تمرین کرده و در دقایقی که در بازی با آرارات ایروان تحت فشار قرار گرفته بود ضد حمله را مبنای رسیدن به گل قرار دارد.

 

استقلال با حضور آرش افشین و کاوه رضایی سرعتی به راحتی می تواند از این حربه استفاده کند. البته تاکتیکی که شاید فقط در برخی از بازی ها استقلال به آن نیاز پیدا کند. مثل دربی.