پیش بینی قیمت خودرو جمعه 9 خرداد 1404

قیمت خودرو در روز جمعه ۹ خرداد ۱۴۰۴ برخلاف هفته‌های گذشته که شاهد نوسانات پی‌درپی بود، روزی نسبتاً آرام و کم‌تحرک را پشت سر گذاشت. بررسی میدانی قیمت‌ها نشان می‌دهد که بیشتر مدل‌های پرتقاضا مانند پژو ۲۰۶، تیبا، دنا پلاس و پراید در همان محدوده قیمتی روزهای گذشته باقی ماندند.

فعالان بازار معتقدند دلیل اصلی این ثبات، نبود اخبار تعیین‌کننده در روزهای اخیر، کاهش نسبی نرخ ارز، و همچنین رکود فصلی در خرید و فروش خودروست. یکی از فروشندگان در بازار عبدل‌آباد تهران می‌گوید: «مردم فعلاً دست نگه داشتن. نه می‌خرن، نه می‌فروشن. همه منتظرن ببینن دولت در هفته‌های آینده چه برنامه‌ای برای واردات و قیمت‌گذاری داره.»

در همین حال، برخی تحلیل‌گران اقتصادی هشدار می‌دهند که این ثبات ممکن است موقتی باشد و با نزدیک شدن به تابستان و افزایش تقاضای سفر، بازار دوباره دچار نوسان شود؛ مگر آنکه سیاست‌های تثبیت نرخ ارز و کنترل قیمت‌ها ادامه‌دار باشد.

در مجموع، جمعه‌ای بدون هیجان برای بازار خودرو رقم خورد، اما چشم‌ها همچنان به تصمیم‌های اقتصادی دولت و نوسانات نرخ ارز دوخته شده است. خریداران منتظر کاهش بیشتر قیمت هستند و فروشندگان در بلاتکلیفی، خودروها را نگه داشته‌اند.