ضرب‌الاجل یک‌ماهه برای استفاده از کالابرگ الکترونیکی

وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد که در ادامه اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی ، امروز دوشنبه ۶ مرداد ۱۴۰۴، اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ششم و هفتم درآمدی، با جمعیتی حدود ۴ میلیون و ۸۳۰ هزار نفر، شارژ شد. این طرح که از ۷ تیرماه آغاز شده، ابتدا دهک‌های اول تا سوم را با تخصیص ۵۰۰ هزار تومان اعتبار به ازای هر نفر تحت پوشش قرار داد و سپس در مرحله دوم، دهک‌های چهارم و پنجم را شامل شد.

جزئیات اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی

در این طرح، خانوارهای مشمول می‌توانند از اعتبار تخصیص‌یافته برای خرید کالاهای اساسی تعیین‌شده استفاده کنند. هیچ محدودیتی در نوع کالا یا برند تجاری وجود ندارد و در صورت خرید بیش از سقف اعتبار، مابه‌التفاوت توسط خریدار پرداخت می‌شود. اعتبار تخصیصی به مدت یک ماه قابل استفاده است و مشمولان می‌توانند خرید خود را در چند نوبت انجام دهند.

وزارت تعاون اعلام کرده که بیش از ۲۵۰ هزار فروشگاه خرد و زنجیره‌ای در سراسر کشور در این طرح مشارکت دارند. همچنین، اعتبار باقی‌مانده از مراحل قبلی همچنان برای استفاده در دوره کنونی معتبر است.

چگونه از اعتبار و فروشگاه‌های طرح مطلع شویم؟

مشمولان می‌توانند برای مشاهده فروشگاه‌های طرف قرارداد و بررسی مانده اعتبار خود، اپلیکیشن «شما» را از پلتفرم‌های «بازار» یا «مایکت» دانلود کنند. اطلاع‌رسانی میزان اعتبار از طریق پیامک با سرشماره v.refah انجام می‌شود. این پیامک‌ها فاقد لینک هستند و صرفاً اطلاعات اعتبار را نمایش می‌دهند.

برای استعلام موجودی، کد دستوری #۱۴۶۳۵۰۰ در دسترس است. همچنین، مرکز تماس ۰۲۱-۶۳۶۹ برای پاسخگویی به سؤالات و رفع مشکلات آماده خدمت‌رسانی است.

هشدار به کلاهبرداری‌های اینترنتی

وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به هموطنان هشدار داده است که مراقب کلاهبرداری‌های اینترنتی باشند و از کلیک روی لینک‌های مشکوک خودداری کنند. اطلاعات رسمی تنها از طریق کانال‌های اعلام‌شده در دسترس است.