
کیم مین جائه و اوپامکانو در فهرست خرید باشگاه اینتر در پنجره نقل و انتقالات تابستانی امسال برای تقویت خط دفاعی این تیم قرار دارند و گاتزتا دلو اسپورت مدعی شده است که مدیران این باشگاه به صورت جدی درباره شرایط در دسترس بودن هر دو مدافع میانی تحقیق کردهاند.
اینتر ممکن است بدون توجه به احتمال جدایی بنجامین پاوارد در هفته پایانی پنجره نقل و انتقالات تابستانی، یک مدافع میانی جدید به ترکیبش اضافه کند. گالاتاسرای و باشگاه عربستانی نئوم همچنان به این مدافع فرانسوی علاقه دارند، در حالی که الیویه لتانگ، رییس باشگاه لیل، صراحتاً اعتراف کرده است که این باشگاه فرانسوی توانایی مالی برای خرید ستاره اینتر را ندارد.
پاوارد در سال ۲۰۲۳ از بایرن مونیخ به اینتر پیوست و در همان فصل اول در سن سیرو عنوان قهرمانی رقابتهای سری آ ایتالیا را کسب کرد. با این حال و بر اساس این گزارش، اگر پاوارد در این تیم بماند، اینتر بدون شک اوپامکانو را به کیم مین جائه ترجیح خواهند داد چون قرارداد این مدافع فرانسوی در ژوئن ۲۰۲۶ به پایان میرسد که او را نسبت به ستاره سابق ناپولی ارزانتر میکند و این موضوع مهمی برای این باشگاه ایتالیایی به حساب میآید.