قول مسئولین به چادرملو؛ سرخابی‌ها به یزد می‌آیند!

چادرملو اردکان در آغاز لیگ برتر جدید به دلیل آماده نبودن چمن ورزشگاه شهید نصیری یزد، ناچار شد بازی‌هایش را در تهران برگزار کند. همین دوری از خانه باعث شده تا موضوع هواداران پررنگ‌تر از همیشه در فضای باشگاه دیده شود. در دو هفته ابتدایی، پوسترهای رسمی باشگاه هم حول محور حضور تماشاگران طراحی شدند؛ جایی که هر بار نام «نکست مچ» با شعار «برای هوادار» همراه شد تا یادآور نقش مهم تماشاگران در کنار تیم باشد.

در پوستر مسابقه مقابل فولاد، حلقه اتحاد بازیکنان در برابر سکوهای خالی به تصویر کشیده شد و باشگاه نیز با جمله «جای شما خالیست» به این موضوع اشاره کرد. در پوستر بازی بعدی برابر شمس‌آذر نیز همین خط فکری دنبال شد و بار دیگر جای خالی تماشاگران برجسته شد. سعید اخباری، سرمربی چادرملو، نیز در نشست‌های خبری پیش و پس از این دیدارها بارها بر اهمیت حضور هواداران تأکید کرده و گفته است تیمش بی‌تاب حمایت آن‌هاست. پیام‌های مکرر هواداران و پیگیری‌های باشگاه، فضای مطالبه‌گری را در یزد تقویت کرده و سبب شده بحث بازگشت زودهنگام به ورزشگاه خانگی جدی‌تر دنبال شود.

از سوی دیگر، مسئولان استان یزد با توجه به حساسیت ماجرا وعده داده‌اند که دیدارهای مهم چادرملو برابر پرسپولیس و استقلال قطعاً در ورزشگاه شهید نصیری برگزار شود. در حالی که پیش‌تر گفته می‌شد بازسازی چمن تا نیم‌فصل به طول خواهد انجامید، با درخواست‌های باشگاه عملیات ترمیم سرعت گرفته و امیدواری‌ها برای برگزاری این دو مسابقه در یزد افزایش یافته است.

با این شرایط، حال و هوای چادرملو در هفته‌های ابتدایی بیش از هر چیز تحت تأثیر انتظار برای بازگشت به خانه است. شاگردان اخباری در بازی دوم باید سه‌شنبه به مصاف شمس آذر قزوین بروند و در اندیشه کسب دومین پیروزی فصل باشند، اما چشم‌ها همچنان به روزی دوخته شده که تیم در حضور تماشاگرانش به میدان برود. چادرملویی‌ها امیدوارند وقتی پرسپولیس و استقلال به یزد می‌آیند، دیگر سکوها خالی نباشد و صدای هواداران اردکانی ورزشگاه شهید نصیری را پر کند.