سرنوشت نامعلوم مصدومان پرسپولیس پیش از تقابل حساس با گل‌گهر

سرخپوشان در بازی اخیر مقابل ملوان، هفت بازیکن خود را به دلیل مصدومیت در اختیار نداشتند. موضوعی که دست وحید هاشمیان را در انتخاب ترکیب حسابی بسته بود. نکته عجیب اینجاست که برخلاف معمول، باشگاه خبری از شرایط دقیق این بازیکنان ارائه نداده و تنها از طریق تصاویر تمرینات می‌توان سرنخ‌هایی به دست آورد.

در آخرین گزارش تصویری باشگاه، حضور اوستون اورونوف و محمد عمری در تمرین دیده شد. این دو پس از مدتی غیبت حالا به تمرینات بازگشته‌اند و احتمال حضورشان در فهرست بازی بعدی و حضور در زمین به عنوان مهره تعویضی وجود دارد. بازگشت آنها می‌تواند بخشی از دغدغه‌های کادرفنی را کاهش دهد.

اما غیبت چند چهره کلیدی هنوز علامت سوال بزرگی ایجاد کرده است. سرژ اوریه، رضا شکاری، حسین کنعانی‌زادگان، میلاد سرلک و محمدحسین صادقی در تمرینات گروهی دیده نشده‌اند و مشخص نیست شرایط آنها چگونه است. سکوت خبری باشگاه درباره وضعیت این بازیکنان، گمانه‌زنی‌ها را افزایش داده و هواداران را نگران کرده است.

پرسپولیس در هفته پیش‌رو مقابل گل‌گهر قرار خواهد گرفت؛ مسابقه‌ای که برای سرخ‌ها اهمیت ویژه‌ای دارد. هاشمیان می‌داند نبود چند مهره کلیدی دیگر جای اشتباه باقی نمی‌گذارد و هر تصمیمی درباره بازگشت یا غیبت مصدومان می‌تواند نقشی تعیین‌کننده در نتیجه داشته باشد.

در چنین شرایطی، تنها راه هواداران برای فهمیدن وضعیت ستاره‌های تیم‌شان، تماشای عکس‌ها و جست‌وجوی رد پای مصدومان در تمرینات است. معمایی که هواداران را نگران کرده اما آنها تحت هر شرایطی و با هر تعداد بازیکن مصدوم از تیم‌شان توقع برد دارند.