ساعاتی بعد اوسمار ویهرا وارد ایران خواهد شد تا هدایت پرسپولیس را رسما برعهده بگیرد. او در حالی سرمربی سرخپوشان خواهد شد که مسیری طولانی را طی خواهد کرد و سپس از دوحه به تهران میآید تا به عنوان جانشین وحید هاشمیان کار خود را استارت بزند.
علی اینانلو در مورد حضور او در بازی با تراکتور گفت: آقای اوسمار در راه ایران هستند. قرار است ایشان به ایران بیایند و استراحت کنند و رونمایی شود و همراه تیم به تبریز بروند.
باتوجه به عدم توافق باشگاه با هاشمیان هنوز امکان ثبت قرارداد وجود نخواهد داشت مگر اینکه باشگاه قرارداد هاشمیان را یکطرفه فسخ کند. اینانلو درباره اینکه آیا ایدی کارت اوسمار صادر میشود؟ اظهار داشت: ایشان کنار تیم حضور خواهند داشت و یا روی نیمکت خواهند نشست و یا روی سکوها خواهند بود.
اینانلو درباره کادرفنی او هم گفت: ایشان سه دستیار خواهند داشت. آقای اوسمار باید بیایند و سپس در این مورد تصمیم میگیرند. ما لیست دستیاران را ارسال کردیم و ایشان تصمیم میگیرند. آقای باقری و سایر دوستان از حضور اوسمار خوشحال هستند