ساپینتو برای بخشش رامین رضاییان شرط گذاشت

تمرین روز گذشته تیم فوتبال استقلال در حالی یک روز پس از برگزاری دربی ۱۰۶ انجام شد که یک اتفاق، تمرین استقلال را تحت تاثیر قرار دارد.

رامین رضاییان پس از بازی با فولاد خوزستان در هفته یازدهم لیگ برتر با اشاره به نیمکت‌نشینی‌اش گفته بود: به هر دلیلی که بازی نمی‌کنم، ناراحت هستم چون فوتبالیست حرفه‌ای ناراحت می‌شود، ولی تیمم را به‌هم نمی‌ریزم و اولین نفر به محل تمرین می‌آیم و آخرین نفر تمرین را ترک می‌کنم. دوست دارم از شخص سرمربی تیم بپرسید چطور زحمت می‌کشم و بالاترین دوندگی را دارم، به طوری که هفت هشت بازیکن را به سمت تمرین خوب هُل می‌دهم! من تیمم را به‌هم نمی‌ریزم.

اما دیروز ساپینتو او را به گوشه‌ای می‌برد و به او اعلام می‌کند که از رفتارهای او خسته شده و رامین باید غرغرها را کنار بگذارد. ساپینتو از رضاییان می‌پرسد چرا رضاییان به عنوان بزرگ تیم و کسی قرارداد سنگین دارد و بازوبند کاپیتانی می‌بندد، به هیچ بازیکن و مربی سلام نمی‌کند و یا سلام مربیان و بازیکنان را بی جواب می‌گذارد و چرا از جمع فراری است؟ ساپینتو از او می‌پرسد چرا نه به سرمربی تیم سلام می‌کند و نه جواب او را می‌دهد. حتی سرمربی استقلال به او می‌گوید برو و هر وقت حالت خوب شد برگرد.

اما عکس العمل رضاییان، ساپینتو را سورپرایز می‌کند. برخی منابع خبر داده اند که او او در کمال خونسردی به ساپینتو می‌گوید من همینی هستم که دارید می‌بینید. در قرارداد من با استقلال نوشته نشده که باید به سرمربی و مربی و بازیکن سلام کنم!

واکنش عجیب رضاییان باعث می‌شود تا ساپینتو عذر رامین رضاییان را بخواهد و او را از تمرین اخراج کند و در اختیار باشگاه بگذارد. قرار است در صورتی که رضاییان تغییر رفتار بدهد امروز با بازیکنان تمرین کند، در غیر این صورت در اختیار کمیته انضباطی باشگاه قرار می‌گیرد.