نتیجه بازی ملوان مقابل تراکتور و استقلال

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال امروز حکم خود درباره پرونده شکایت دو باشگاه استقلال و تراکتور از ملوان را به خاطر استفاده از بازیکن غیرمجاز در بازی های رودررو اعلام کرد که بر این اساس نتیجه دو مسابقه مذکور سه بر صفر به سود تراکتور و استقلال اعلام شده است.

ملوان در هفته سیزدهم لیگ برتر مقابل استقلال در تهران به تساوی یک بر یک رسید و در بازی معوقه باقیمانده از هفته هفتم هم در تبریز تراکتور را با تساوی بدون گل متوقف کرد. این دو امتیاز باارزش اما حالا با حکم کمیته انضباطی از دست شاگردان مازیار زارع رفته است.

بعد از انجام این دو مسابقه در زمان قانونی باشگاه‌های استقلال و تراکتور نسبت به استفاده ملوانان از بازیکن غیرمجاز(سینا خادم‌پور) به کمیته انضباطی شکایت کردند و خواهان رسیدگی به وضعیت این بازیکن شدند. حالا با گذشت چند هفته کمیته انضباطی اعتراض استقلال و تراکتور را صحیح دانسته و با تشخیص این موضوع که خادم‌پور به علت مسائل مربوط به خدمت سربازی حق حضور در ترکیب ملوان را نداشته، او را بازیکن غیرمجاز تشخیص داده و رای به سه بر صفر شدن دو مسابقه مذکور به سود تراکتور و استقلال داده است.