بیرانوند به استقلال رفت؟

دیدار تیم‌های فوتبال استقلال و تراکتور در دور برگشت رقابت‌های لیگ برتر فوتبال با نتیجه بدون گل به پایان رسید و دو تیم به ۱ امتیاز رضایت دادند. در حالی این دیدار بدون گل به پایان رسید که تبریزی‌ها به ۳ امتیاز این بازی نیاز داشتند تا بتوانند در کورس صدر جدول قرار بگیرند.

با سابقه‌ای که از دیدار رفت دوتیم و همچنین بازی‌های تراکتور مقابل پرسپولیس دیده بودیم رفتار شجاع خلیل زاده و علی بیرانوند با رفتار روز گذشته تناسبی نداشت. رفتار مهربانانه و صمیمی بیرانوند و شجاع خلیل زاده با سرمربی تیم فوتبال استقلال و دیگر بازیکنان این تیم با رفتاری که پیش از این از ۲ بازیکن به ویژه در مقابل همبازی‌های سابق خود در پرسپولیس دیده بودیم کاملا متناقض بود.

اگر چه این رفتار صمیمانه خواسته ما و تمامی اهالی فوتبال و دوستداران این رشته پر طرفدار است، اما رفتار بیرانوند با ساپینتو و استقلالی‌ها شائبه‌هایی را بوجود می‌آورد که بیرانوند بدش نیم آید فصل آینده را در تیم استقلال توپ بزند. بیرانوند چندی قبل مدعی شد در پایان فصل شاید تصمیمی بگیرد که همه را متعجب کند و این حرکت در بازی روز گدشته به این شایعه قوت بخشید.