رحمان جعفری شبانه رفت

رحمان جعفری که در نقل و انتقالات تابستانی 1403 از تراکتور به آلومینیوم اراک پیوست و تا هفته قبل هم در ترکیب این تیم مقابل خیبر خرم‌آباد حضور داشت، به یکباره در آخرین لحظات از پنجره زمستانی قراردادش را فسخ کرد.

این اقدام عجیب رحمان جعفری در حالی صورت گرفت که او حتی دیروز و در فاصله 48 ساعت مانده به دیدار با تراکتور هم در تمرین تیم زیر نظر سید مجتبی حسینی حضور داشت، اما در ساعات پایانی نقل و انتقالات زمستانی و رفتار غیراخلاقی قراردادش را به‌طور یک طرفه فسخ کرد.

جعفری با توجه به پیشنهاد ذوب‌آهن در ابتدای نقل و انتقالات زمستانی، سعی در جدایی از آلومینیوم اراک داشت ولی در نهایت تصمیم به ادامه همکاری با این باشگاه گرفت و حتی در دو هفته متوالی دور برگشت مقابل گل‌گهر سیرجان و خیبر خرم‌آباد در ترکیب این تیم بود، اما شب گذشته به شکل ناگهانی قراردادش را فسخ کرد.

این مهاجم که در فصل جاری دو گل از روی نقطه پنالتی و یک گل با ضربه سر زده، در شرایطی که همراه با آلومینیوم آماده بازی با تراکتور و تیم سابق خود می‌شد، تصمیم عجیب برای فسخ قرارداد گرفت که با این شرایط باید منتظر واکنش باشگاه اراکی به این مسئله بود.