فجری‌ها رسماً از ذوب آهن شکایت کردند

باشگاه فجر شهید سپاسی شیراز با انتشار اطلاعیه‌ای رسمی اعلام کرد که از باشگاه ذوب‌آهن اصفهان به دلیل استفاده از بازیکن غیرمجاز، رحمان جعفری، در دیدار مستقیم دو تیم در چارچوب هفته نوزدهم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال کشور، به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال شکایت کرده است.

بر اساس این شکایت، باشگاه فجر سپاسی خواستار بررسی فوری موضوع و اعمال نتیجه ۳ بر صفر به سود خود مطابق با مقررات استفاده از بازیکن فاقد مجوز است.

متن اطلاعیه منتشر شده در رسانه رسمی فجر به شرح زیر است:

"باشگاه فرهنگی ورزشی فجر شهیدسپاسی به‌ صورت رسمی از باشگاه ذوب‌ آهن اصفهان به دلیل استفاده از بازیکن غیرمجاز ( رحمان جعفری) در دیدار رو‌ در‌ رو در هفته ۱۹ رقابت های لیگ برتر به کمیته محترم انضباطی شکایت کرد."

گفتنی است مصاف ذوب آهن و فجر سپاسی با حساب دو بر یک به سود تیم اصفهانی به پایان رسید و حالا شیرازی‌ها به دنبال تغییر نتیجه هستند.