سئوالات فوتبال ایران در اسفند ماه بی جواب ماند

مسابقات لیگ برتر ایران تا هفته 22 به شکلی نیمه‌کاره رها شده‌اند و با توجه به فرا رسیدن جام جهانی فوتبال، برگزاری ادامه مسابقات با تردیدهای فراوانی روبه‌روست.

این وضعیت نامشخص باعث شده است تا بحث مهمی درباره تعیین تیم‌های نماینده ایران در لیگ نخبگان یا لیگ سطح دوم فوتبال آسیا برای فصل آینده شکل بگیرد.

یکی از دغدغه‌های اساسی در این خصوص، نحوه انتخاب تیم‌ها برای شرکت در مسابقات باشگاهی آسیایی است. اگر نتایج نیمه‌کاره فعلی ملاک قرار گیرد، تیم‌هایی مانند پرسپولیس که هواداران پرشماری دارند، ممکن است از رقابت‌های آسیایی فصل پیش‌رو حذف شوند و این اتفاقی غیرقابل قبول برای هواداران و مدیریت باشگاه‌های بزرگ خواهد بود.

از سوی دیگر، برخی کارشناسان معتقدند که تعیین تیم‌های آسیایی صرفاً براساس جدول فعلی مسابقات نیمه‌تمام نمی‌تواند معیار عادلانه‌ای باشد و نیازمند طرح‌های جایگزینی است.

در این میان، پیچیدگی موضوع بیشتر می‌شود چراکه مسابقات لیگ قهرمانان آسیا به خصوص در منطقه غرب لغو شده‌ و این احتمال وجود دارد که فصل جاری این رقابت‌ها نیز نیمه‌کاره باقی بماند.

مجموع این عوامل باعث می‌شود که تیم‌های باشگاهی در ایران در نوعی بلاتکلیفی قرار بگیرند. هم از نظر بازی‌های بین‌المللی در فصل جاری وهم انتخاب تیم‌هایی که قرار است احیاناً در مسابقات سال آتی شرکت کنند.

در واقع فوتبال ایران بیش از همه با بحران مواجه است چون لیگ داخلی نیز لغو شده است اما مسابقات در قطر و امارات و عربستان در حال انجام است و بیش و کم این کشورها مسابقات خود را انجام می‌دهند اما در بعد بین‌المللی فعالیتی ندارند که این موضوع باید بعد از جنگ تعیین تکلیف شود وتیم‌ها تکلیف خود را هم در مسابقات داخلی بدانند وهم در مسابقات خارجی.